Accessoires

  • Sokken
  • Caps
  • Beanies

Houdt u van veel reizen? Dan zullen bepaalde extra's uw reis vergemakkelijken. Bij Keller x vinden globetrotters en ambitieuze atleten een breed scala aan extra's en accessoires in de online shop voor accessoires. Meer informatie!

  • NIEUWSTE
58 resultaten
https://image.keller-sports.com/storage/common/BB/54/BB54CF9BA427D934A33E4A30D522AAAC.jpg
FIND YOUR ACCESSORIES

PORTER-YOSHIDA & CO

JETZT ENTDECKEN

ACCESSOIRES - ALLES WAT JE NOG NODIG HEBT

Een mooie outfit alleen is niet alles. Bijpassende accessoires bieden een extra praktisch voordeel en maken u het leven gemakkelijker. Wij hebben een breed assortiment rugzakken en reistassen in urban lifestyle design speciaal voor reizigers. Natuurlijk mag ook een transportmogelijkheid voor de laptop niet ontbreken. Het assortiment tassen is nauwkeurig op elkaar afgestemd, zodat u verschillende modellen in hetzelfde ontwerp krijgt. Atleten zijn ook vaak in beweging en verplaatsen zich van het ene toernooi naar het andere. Hier is het de moeite waard een kijkje te nemen in ons assortiment sportaccessoires. Onze producten zijn geavanceerd en altijd up-to-date, en getuigen van onze innovatieve geest en creativiteit. Ze zetten je in de kijker en zijn must-haves in het stedelijke milieu.

EXTRA'S IN URBAN CHIC

Het zijn de kleine extra's die je zo waardeert. Misschien is het je favoriete tas of een bijzonder comfortabele rugzak. En misschien komen je toekomstige favorieten wel uit onze online winkel. Wij voeren alleen producten die indruk maken door hun hoge functionaliteit en eersteklas vakmanschap. Alle accessoires zijn grondig getest en zijn afkomstig van gerenommeerde labels met een wereldwijde reputatie. Het ontwerp, vaak eenvoudig en toch ingenieus, laat de meest uiteenlopende interpretaties toe. Misschien komt u uw favoriete accessoires wel tegen tijdens uw reis naar New York, Hongkong of Amsterdam. Overal ter wereld hechten mensen immers veel belang aan een trendy look. Tegelijkertijd belichaamt u individualiteit, want de accessoires kunnen perfect worden gecombineerd en uw persoonlijke stijl kan steeds opnieuw worden uitgevonden.

SPORTIEVE ACCESSOIRES: ROBUUST, DUURZAAM, STOER

De reis- en sportextra's uit ons assortiment zijn gebaseerd op een doordacht ontwerp. Ze zijn licht en comfortabel om te dragen. De rugzakken passen perfect bij je lichaam. De tassen liggen lekker in de hand. Alle producten zijn in de praktijk getest en goed bevonden. Bij de productie worden zowel natuurlijke grondstoffen als synthetische materialen gebruikt. Veel producten hebben waterafstotende eigenschappen. Praktisch gebruik omvat ook onderhoudsvriendelijk materiaal. Functionaliteit staat voorop bij alle andere accessoires. De kers op de taart is echter het ontwerp. De meeste producten schitteren met verfijning en hebben toch een minimalistisch design. Dankzij hun speciale vormgeving kunnen zij uitstekend worden gecombineerd met verschillende stijlen om een geheel nieuwe look te creëren.

ACCESSOIRES MET VOORDELEN

Voor een praktisch persoon brengen sportaccessoires en reisaccessoires alleen maar voordelen met zich mee. Sommige stukken brengen ook nadelen met zich mee. Als u een schoenpoetsset meeneemt op reis, komt u natuurlijk in de verleiding om die te gebruiken. Het geeft je misschien extra werk, maar je uiterlijk zal er des te glamoureuzer door worden. Ruime slim ontworpen tassen met veel opbergruimte zullen u verleiden om ze te vullen met allerlei spulletjes, of om gewoon langer te reizen.

VOORDELEN:

  • praktisch
  • gemakkelijk schoon te maken
  • slimme constructie
  • vele grote ontwerpen
  • goed combineerbaar

CHILLED OUT MET TRENDY EXTRA'S

Waarom het leven moeilijk maken als het makkelijk kan? Keller x biedt een breed scala aan sportieve accessoires voor extra comfort en stijl. U vindt de kleine helpers in vele modieuze kleuren. Een regelmatig bezoek aan de onlineshop houdt u op de hoogte. De ontwerpers van de grote merken creëren voortdurend nieuwe en steeds gekkere producten met een nog grotere functionaliteit. Of het nu minimalistisch of discreet gek is - je vindt zeker je favorieten.