Accessoires

 • Sokken
 • Caps
 • Beanies

Houdt u van sportkleding en wilt u zich niet alleen netjes kleden? Dan moet je bij Keller x kijken voor de juiste sportaccessoires voor vrouwen. Hier vindt u tassen, rugzakken, portemonnees en nog veel meer in het nieuwste design. Natuurlijk zijn al deze artikelen ook beschikbaar om mee te nemen op reis. Meer informatie!

 • NIEUWSTE
118 resultaten

Vrouwelijk chic voor sportieve vrouwen

De vrouw van vandaag heeft meer nodig dan de kleren die ze draagt. Vooral als ze onderweg is, wil ze indruk maken met haar urban look. Wij hebben precies wat u nodig heeft om uw outfit compleet te maken. U vindt er neutrale stijlen die met bijna elke stijl kunnen worden gecombineerd, maar ook accessoires met een extravagant design. Vooral de tassen en rugzakken communiceren met het oog in een duidelijke designtaal. In combinatie met sportkleding zien ze er dynamisch en zeer levendig uit. Maar het is ook mogelijk om ze er stijlvol uit te laten zien. Deze enorme veranderlijkheid inspireert veel vrouwen die kiezen voor de stijlvolle modellen.

Design ontmoet functionaliteit

De meeste gerenommeerde labels zijn wereldspelers die concurreren op een zeer concurrerende wereldmarkt. Vrouwen worden steeds veeleisender en dit komt ook tot uiting in het ontwerp van accessoires voor vrouwen. Zonder verfijning krijgt bijna geen enkel product de aandacht die het verdient. De accessoires in onze online winkel hebben strenge producttests doorstaan. De onderdelen overtuigen met een functionaliteit die overeenkomt met de tijd. Ze zijn absoluut betrouwbaar en zorgvuldig verwerkt. Hoogwaardige materialen, die gemaakt zijn van natuurlijke grondstoffen of synthetische stoffen, afhankelijk van het model, staan garant voor een hoge kwaliteit. De producten zijn tot in het kleinste detail doordacht en bieden een praktische meerwaarde. Kenmerkend is ook een grandioos ontwerp.

Accessoires voor de dames

De hier gepresenteerde accessoires zijn geheel voor vrouwen. Gerenommeerde ontwerpers hebben ze speciaal voor dames als u ontworpen. Dit betreft enerzijds de stijl en anderzijds de constructie. De rugzakken passen perfect bij je vrouwelijke anatomie. De tassen zien er nog aantrekkelijker uit in vrouwenhanden. De keuze van de kleuren is ook typisch vrouwelijk. Discreet geplaatste applicaties maken van u een blikvanger, zelfs in het dichtste stadsgewoel. Je valt positief op en laat je van je sportieve en dynamische kant zien. Dit zijn accessoires waar je ook graag naar kijkt. Ze flatteren het oog en zijn een compliment voor elke vrouw.

De voor- en nadelen van damesaccessoires

De kleine extra's maken je verschijning in de stad perfect. U profiteert van een extra voordeel, bijvoorbeeld door uw spullen veilig op te bergen. Maar er zijn twee kanten aan elke medaille. Een goed ontworpen rugzak met slim geplaatste vakken moedigt je natuurlijk aan om ze te vullen. Het kan zijn dat je meer meeneemt dan je nodig hebt. Denk van tevoren goed na of een lippenstift en een sjaal niet genoeg zijn. Andere accessoires, zoals schoenpoetskits, willen dat je ze gebruikt. Hou in gedachten dat dit een gedoe is. Logisch!

Voors:

 • doordacht ontwerp
 • licht en compact
 • gemakkelijk schoon te maken
 • modieuze ontwerpen
 • gemakkelijk te combineren
 • robuust en duurzaam

Nadelen:

 • Accessoires hebben alleen zin als je ze ook echt gebruikt
 • het risico dat je te veel meeneemt

Accessoires in stijlvol sportkledingdesign

Je bent een sportieve vrouw en dat wil je laten zien. Daarom bieden wij nu niet alleen frisse sportkleding, maar ook de bijpassende accessoires. In onze online shop kunt u bestellen wat u wilt: rugzakken, sportieve reistassen, toilettassen, portefeuilles en nog veel meer. U kunt uw eigen assortiment samenstellen en genieten van een bovengemiddelde keuze aan kleuren en dessins.