Accessoires

 • Sokken
 • Caps
 • Beanies
 • Schoenverzorging

Ze zijn nuttig, veelzijdig en zien er goed uit: sportaccessoires voor heren voor training en in de stad. Keller x biedt u een indrukwekkende selectie van de nieuwste reis- en sporttassen, rugzakken en nog veel meer. U kunt uw persoonlijke favorieten kiezen en accessoires van bekende labels direct online bestellen. Meer informatie!

 • NIEUWSTE
97 resultaten

Must-haves voor mannen

Herenaccessoires zijn in veel situaties bijna even belangrijk als de kleren die u aan uw lichaam draagt. Zonder een geschikte tas zou het bijvoorbeeld nauwelijks mogelijk zijn om uw laptop ongeschonden door het stadsgewoel te manoeuvreren. Het is hetzelfde als je op reis bent. Je hebt dringend een reistas nodig. Een schoenpoetsset voor onderweg is ook zeker geen slecht idee. Ons assortiment omvat accessoires voor de stedelijke trendsetter. Het bijzondere aan deze producten is hun sportieve design. Dit past perfect bij je sportkleding en rondt je outfit af.

Meer dan alleen stijl

Mannen willen er goed uitzien. Maar zij hechten ook veel belang aan degelijke kwaliteit. U vindt dit terug in onze producten. Het ontwerp is rechttoe rechtaan, vaak minimalistisch en grotendeels zonder franje. De makers achter de sportieve accessoires beperken zich tot het essentiële, waaraan zij bijzonder veel waarde hechten. Het resultaat zijn uiterst functionele herenaccessoires die u een echte meerwaarde bieden. De tassen en rugzakken scoren met een maximaal gebruik van de ruimte en een doordachte indeling van de compartimenten. Het materiaal van de praktische modellen is van hoge kwaliteit en, afhankelijk van de gebruikte grondstof, water- en windafstotend en onderhoudsvriendelijk.

Accessoires voor de man van de wereld

Het jonge ontwerp is opvallend en past perfect in de stad. De globetrotter zal zeker genieten van de praktische extra's. Zuiver en nauwkeurig, maar toch ultramodern, vallen de accessoires onmiddellijk op. Met de accessoires slaat u een goed figuur op het perron of op het vliegveld, maar ook in de sportschool of in de natuur. Uw stijl is onmiskenbaar en u combineert nonchalance met noblesse. Als u het stedelijk gebied verlaat, zijn de accessoires een betrouwbare metgezel voor al uw avonturen. Of het nu op de strandboulevard in Bali is of op safari door het Kruger National Park - u draagt al uw benodigdheden bij u.

De voor- en nadelen van sportaccessoires voor mannen

Sportaccessoires voor de hedendaagse man zijn gebaseerd op een slim ontwerp, compact, lichtgewicht en duurzaam. Met al die voors, vraag je je vast af wat de tegens zijn. Zoals bijna overal in het leven, zijn er ook in accessoires. Zo is het niet altijd een voordeel om veel dingen netjes en plaatsbesparend op te bergen. Het is veel te gemakkelijk in de verleiding te komen meer in te pakken dan je nodig hebt. Aan de andere kant zijn sommige extra's nuttig, maar je moet ze wel bij je hebben. Dit geldt bijvoorbeeld voor de schoenverzorgingsset.

Voordelen:

 • slim ontwerp
 • licht gewicht
 • gemakkelijk schoon te maken
 • past goed bij verschillende kledingstijlen
 • lange levensduur
 • stedenbouw

Nadelen:

 • neem je misschien te veel mee
 • extra's nemen ruimte in beslag

Vind nu uw favorieten

Bent u op zoek naar sportieve accessoires? Keller x is het juiste adres voor u in dit geval. Het assortiment in onze onlineshop omvat niet alleen accessoires voor sport en training, maar ook voor het dagelijkse leven in de stad. Met de stijlvolle modellen ziet u er geweldig uit. Wij bieden u verschillende producten van wereldwijd bekende labels. Kies gewoon de kleur en het ontwerp dat u het mooist vindt.