A-COLD-WALL*

  • Slides
  • Kleding
  • Tassen
  • Accessoires
  • NIEUWSTE
28 resultaten
A-COLD-WALL*
RESET-FILTERS

BY SAMUEL ROSS

LONDON CALLING

Sinds 2015 creëert A-COLD-WALL* een symbiose van vormen, design en materialen. Unieke snits en functionele stoffen maken van elk stuk van het Londense label een statement.

A-COLD-WALL*

Samenwerkingsverbanden zijn een belangrijk onderdeel van ACW*. Het Londense luxelabel heeft voor verschillende projecten al samengewerkt met merken als Nike, Converse en Dr. Martens.

Hoe ziet het werkproces van A-COLD-WALL* eruit?

Voor elk seizoen is een veelheid van stappen nodig. Deze omvatten het opstellen van een manifest, het maken van schetsen, CAD (computer-aided design), het selecteren van stofstalen en kleuren, monsterneming en targeting.

THE DETAILS MAKE THE DESIGN

Wie is die Samuel Ross?

De 30-jarige is het brein achter A-COLD-WALL*. Hij begon in 2009 met zijn studie grafische vormgeving en stapte na zijn cum laude afstuderen over op productontwerp. In 2012 werd hij via Instagram ontdekt en gepromoot door Virgil Abloh, oprichter van het label Off-White en creatief directeur van Louis Vuitton. Sinds de oprichting van A-COLD-WALL* heeft Samuel Ross samengewerkt met een verscheidenheid aan bekende merken en personen uit de mode en kunst en heeft hij talrijke prijzen gewonnen, zoals de British Fashion Award - Emerging Talent Menswear 2018 of de GQ Fashion Award 2020.

"Luxe betekent tegenwoordig intelligentie" - Samuel Ross, Oprichter A-Cold-Wall*.

A-COLD-WALL*

BY SAMUEL ROSS