adidas Sneakers

  • Sneakers
  • Kleding
  • Tassen
  • Accessoires

Het wereldbedrijf adidas staat niet alleen voor eersteklas sportschoenen in de professionele sector, maar ook voor talrijke streetwear-sneakers met cultstatus! Gazelle, Superstar, Yeezy - met elke generatie schoenen werden nieuwe sensaties gecreëerd. Meer informatie!

  • NIEUWSTE
26 resultaten

EERSTE ADIDAS SNEAKERS ZONDER DRIE STREPEN

Lina Radke was de eerste Olympische kampioene in adidas schoenen in 1928. In die tijd - het is moeilijk voor te stellen vandaag - zonder de legendarische drie strepen. Ze verschenen pas toen de oprichter van het bedrijf, Adi Dassler, ruzie kreeg met zijn broer Rudolf. Uit de gemeenschappelijke "Gebrüder Dassler Schuhfabrik" (de schoenfabriek van de gebroeders Dassler) zijn in het rustige Herzogenaurach dus twee wereldbedrijven ontstaan: adidas en Puma. Voor adidas volgde een ongelooflijk succesverhaal: Vandaag zweren niet alleen Lionel Messi en Thomas Müller bij adidas-schoenen. Ook popsterren staan in de rij voor de droom van de adidas testiomial en de beurswaarde van het merk bedraagt meer dan 50 miljard euro. In vergelijking waren de drie strepen een echt koopje. Gekocht als een logo idee van de sportartikelen fabrikant Karhu. De Finnen gaven hun handelsmerk weg voor een luttele 1.600 euro en twee flessen whisky.

ADIDAS SNEAKERS - DE BEST MOGELIJKE DEMPING VOOR ATLETEN X URBANISTEN

Het succes van de eerste jaren werd nog versterkt in 1954: het "Wonder van Bern" vond plaats. Duitsland werd voor de eerste keer wereldkampioen voetbal. Ook omdat hun adidas-schoenen maar half zoveel wogen als gewone voetbalschoenen en voorzien waren van verwisselbare metalen noppen. Een revolutionaire technologie in die tijd. Adidas heeft deze innovatieve geest tot op de dag van vandaag behouden. Ook in de huidige collecties: Ultraboost buitenzolen van uiterst lichte, thermoplastische polyurethaan korrels zorgen voor de best mogelijke demping. Zij worden bijvoorbeeld gebruikt in hardloop- en basketbalsneakers van adidas. Bij voetbal zorgt het Controlskin bovenmateriaal van het Predator model, dat het doet zonder hinderlijke veters, naden of overlays, voor een maximale balcontrole. Het is duidelijk dat al deze technologieën ook een positieve invloed hebben op de stad. Vlooienmarkten bezoeken, romantische wandelingen langs de rivier en de hele nacht dansen in de club: alles gaat langer mee met de sportieve lifestyle-modellen van adidas.

ADIDAS SNEAKERS: ULTRABOOST VOOR SNEAKERHEADS

Bij adidas heeft de tijd nooit stilgestaan: Met elke sneakergeneratie werden nieuwe sneaker-sensaties gecreëerd. Zoals de adidas Ultraboost. De adidas unisex sneaker, die onlangs is uitgebracht in een Games of Thrones-uitvoering, is verkrijgbaar in alle denkbare kleuren en patronen. De oorsprong ervan ligt in de prestatiemodellen van adidas uit de hardloopsector. Het werd getuned door de adidas ontwerpafdeling voor sneakerheads. Dankzij de verscheidenheid aan materialen en kleuren kan deze authentieke sneaker perfect aan uw stijl worden aangepast. Het bovenwerk van suède en ademend mesh zorgt voor veel comfort in de stad en tijdens een rondje hardlopen door het park.

SUPERSTAR! RUN DMC SCHRIJVEN HUN EIGEN ADIDAS LIED

Hetzelfde geldt voor de adidas Superstar. Deze veelzijdige sneaker in de iconische retrovorm is praktisch een kameleon. En wordt daarom gemakkelijk uw toevallige metgezel in bijna alle situaties. De Superstar werd in het midden van de jaren '80 beschouwd als dé schoen van de opkomende hip-hopgemeenschap. Of het nu rappers, DJ's of spuiters waren, de Superstar hoorde op elke voet. De legendarische rapgroep Run DMC was zo dol op de schoenen dat ze in 1986 het nummer "My Adidas" uitbrachten. Bij hun concerten hielden duizenden toeschouwers de schoenen met de drie strepen representatief in de lucht. Men zou kunnen denken dat de Superstar daarom ook de best verkochte sneaker van adidas is. Maar de adidas Stan Smith schoenen staan op de eerste plaats. Sinds 1971 geregen voor de gelijknamige Amerikaanse tennisster. Een echte klassieker - sober van ontwerp en daardoor eindeloos combineerbaar.

Lina Radke was de eerste Olympische kampioene in adidas schoenen in 1928. In die tijd - je kunt het je nu bijna niet meer voorstellen - zonder de legendarische drie strepen. Ze verschenen pas toen de oprichter van het bedrijf, Adi Dassler, ruzie kreeg met zijn broer Rudolf. Uit de gemeenschappelijke "Dassler Brothers Shoe Factory" in het rustige stadje Herzogenaurach zijn dus twee wereldbedrijven ontstaan: adidas en Puma. Voor adidas volgde een ongelooflijk succesverhaal: Vandaag zweren niet alleen Lionel Messi en Thomas Müller bij adidas-schoenen. Ook popsterren staan in de rij voor de droom van de adidas testiomial en de beurswaarde van het merk bedraagt meer dan 50 miljard euro. In vergelijking waren de drie strepen een echt koopje. Gekocht als een logo idee van de sportartikelen fabrikant Karhu. De Finnen gaven hun handelsmerk weg voor een miezerige 1.600 euro en twee flessen whisky.

SUPERSTAR! RUN DMC SCHRIJVEN HUN EIGEN ADIDAS LIED

Hetzelfde geldt voor de adidas Superstar. Deze veelzijdige sneaker in de iconische retrovorm is praktisch een kameleon. En wordt daarom gemakkelijk uw toevallige metgezel in bijna alle situaties. De Superstar werd in het midden van de jaren '80 beschouwd als dé schoen van de opkomende hip-hopgemeenschap. Of het nu rappers, DJ's of spuiters waren, de Superstar hoorde op elke voet. De legendarische rapgroep Run DMC was zo dol op de schoenen dat ze in 1986 het nummer "My Adidas" uitbrachten. Bij hun concerten hielden duizenden toeschouwers de schoenen met de drie strepen representatief in de lucht. Men zou kunnen denken dat de Superstar daarom ook de best verkochte sneaker van adidas is. Maar de adidas Stan Smith schoenen staan op de eerste plaats. Sinds 1971 geregen voor de gelijknamige Amerikaanse tennisster. Een echte klassieker - terughoudend in vormgeving en daardoor eindeloos te combineren.ne keurig contrast.

WERELDSTERREN DRAGEN ADIDAS SNEAKERS

Ten laatste sinds zijn populariteit in de hip-hop, heeft het merk zich geëmancipeerd van zijn imago als puur sportmerk. Een trend die onverminderd doorgaat. Beroemdheden als Kanye West, Pharrell Williams, Katy Perry of Justin Bieber zijn maar een paar van de wereldsterren die de adidas-look dragen en als influencers het merk ook steeds populairder maken in de streetstyle. Stan Smith, Gazelle, Samba of adidas Superstar zijn niet zomaar heruitgegeven retromodellen. Zij zijn allang stijliconen geworden waarop de modewereld zich oriënteert. De nonchalance van de schoenen kan het best worden gecombineerd met een casual jeans of chino en een effen wit V-hals topje met een vintage leren jack. Dames gaan voor de sneakers met een geplooide rok en gebloemde longsleeve voor een zomerse look.

PURE LIFESTYLE - ADIDAS COLLECTIE DOOR STELLA MCCARTNEY

adidas schoenen passen bij praktisch elk moment van het stadsleven. Voor ontspannen zondagen in het café, casual vrijdagen op kantoor of lange dansavonden - en natuurlijk voor de ochtendjogging door het park. In het verlengde hiervan biedt Keller x u de Stella McCartney samenwerking met adidas. In deze collectie ontmoeten vooruitstrevend design en innovatieve sportkleding elkaar. Het resultaat is pure lifestyle met subtiele designaccenten. Combineer het damessweatshirt met logo met de adidas X Game of Thrones Ultraboost House Targaryen uniseks sneaker in wit. De grijze designelementen van de adidas sneaker werken fantastisch met het hippe slangenleerpatroon van de nonchalant gesneden trui. De gestroomlijnde, vrouwelijke look wordt het best afgerond met een Warp Knitted Legging, ook van adidas. De bloemenmotieven op de donkere achtergrond zorgen voor extra kleur en contrast.