adidas Forum

  • Sneakers
  • NIEUWSTE
21 resultaten
adidas Originals
RESET-FILTERS

FORUM

THE BEST OF FOUR DECADES

De adidas Originals Forum is al bijna vier decennia lang een cultschoen en hij is niet meer weg te denken uit het sneakeruniversum. Hij combineert designelementen uit de jaren 80 met de nieuwste technologieën en geniet daardoor grote populariteit.

ADIDAS ORIGINALS

Het adidas Originals Forum neemt je mee op een reis naar het verleden. De combinatie van veters en klittenbandsluiting en de klassieke kleurencombinaties zorgen voor de jaren 80-look. Leer meer over de geschiedenis van de cult sneaker.

BASKETBALL HERITAGE.

Wat is het verhaal achter het adidas Originals Forum?

De Forum werd oorspronkelijk ontworpen als basketbalschoen om het risico op blessures bij spelers te verminderen en maximaal comfort op het veld te bieden. Al snel werd de schoen door basketbalprofs overgenomen vanwege het comfort, de ondersteuning en de stabiliteit op het veld. Forum was zijn tijd ver vooruit en was een echte doorbraak in ontwerp en materiaaluitvoering. Bijna net zo snel als de indruk die het op het veld maakte, vond Forum ook erkenning op straat vanwege zijn premium uitstraling. Superieure prestaties werden de maatstaf voor luxe, en het Forum werd een stijlicoon - en de materiaalflex van het moment.

THE DETAILS MAKE THE DESIGN.

Wat belichaamt het Forum vandaag de dag?

Het Forum, dat in 2021 opnieuw werd gelanceerd en vormgegeven, wordt doorgegeven aan een nieuwe generatie ontwerpers. Deze klassieker met een rijke geschiedenis is klaar voor zijn volgende hoofdstuk als uitdrukking van een nieuwe generatie die zal bijdragen aan zijn unieke nalatenschap. Het Forum belichaamt de stem van opinieleiders van een nieuwe generatie, die uitdrukking geeft aan de lokale stijl van de gemeenschap van een stedelijke wereld, die haar diversiteit viert en de kracht en energie van creativiteit vertegenwoordigt.

THE ENERGY OF GEN-Z

"De perfecte alledaagse schoen met potentie om de top sneaker van het komende seizoen te worden." - VOGUE, 2021

STRENGTH OF CREATIVITY.

ADIDAS ORIGINALS

FORUM