AEVOR

  • Kleding

Stijl ontmoet duurzaamheid ontmoet comfort. AEVOR brengt samen wat bij elkaar hoort voor een stijlvol dagelijks leven. Meer informatie!

  • NIEUWSTE
11 resultaten

AEVORS BASIS: SCHOOL X DUURZAAMHEID

In het begin was er - zoals het degelijke onderwijspad het wil - de school. In plaats van lifestyle, dachten Florian Michajlezko, Juliaan Cazin, Oliver Steinki en Sven-Oliver Pink aan het milieu en praktisch nut. Zij hadden een ergonomische, duurzame schooltas in gedachten en bouwden in 2010 de geschiedenis van FOND OF op dit idee. De basis. FOND OF ontwikkelde zich tot een platform - voor tassen, voor rugzakken, voor merken - en richtte zich in 2016 uiteindelijk op lifestyle en individualiteit. AEVOR was geboren: een merk dat zich bewust richt op al diegenen die hun ding doen, die functie met stijl combineren, waar de massa waarderend naar opkijkt. Het creatieve alledaagse leven vraagt immers om stijlvolle tassen, rugzakken en accessoires - en dat is precies waar het assortiment van AEVOR voor verantwoordelijk is.

DE WEG VOORUIT: RUGZAKKEN EN TASSEN MAKEN VAN PETFLESSEN

Met al zijn passie voor stijl is AEVOR zijn schoolopleiding nooit vergeten. Maar het merk heeft het duurzaamheidsprincipe ook niet zomaar uit het hoofd geleerd. Het heeft het diep in zijn eigen DNA verankerd en zijn eigen ideeën en stelregels ontwikkeld. AEVOR-producten bestaan voor 50 procent uit gerecyclede PET-flessen, op basis van gerecyclede materialen. Dit betekent dat het merk op natuurlijke wijze hulpbronnen spaart tijdens de productie. Emissies en waterverbruik worden verminderd, en uiteindelijk produceren AEVOR artikelen minder afval, waardoor het milieu wordt ontzien.

AEVOR BIJ KELLER X: PRACTICAL X DESIGN-AWARD

Elke rugzak, elke tas vervult in eerste instantie een praktisch doel. Op weg naar je werk of naar je training wil je je laptop en tablet of je trainingsoutfit en versnaperingen op een ontspannen manier opbergen - zonder het uiterlijk te verwaarlozen. De ontwerpen van AEVOR bieden u daarom laptopvakken, ergonomische schouderbanden, zijvakken voor smartphones, sleutels, portemonnees. Waterafstotende materialen zorgen voor de nodige bescherming, zelfs onder minder aangename omstandigheden. Stilistisch vult Brand Praxis dit aan met creatieve terughoudendheid. De AEVOR ontwerpen zijn nooit te luid, noch te stil.

Intense kleuren worden door het merk discreet gebruikt. Daaraan toegevoegd zijn slimme details. De AEVOR ontwerpers halen hun inspiratie uit het alledaagse stadsleven, bijvoorbeeld uit de tassen van fietskoeriers in New York, Londen of Berlijn. Deze zienswijze maakt de producten van AEVOR zo bijzonder dat het merk voor zijn Daypack 2017 de German Design Award voor "Lifestyle & Fashion" heeft gewonnen. Je hoeft dus niet in het wilde weg op zoek te gaan naar de dichtstbijzijnde AEVOR-verkoper. De blik richting Keller x is ruim voldoende. In onze AEVOR-Shop vindt u online de juiste rugzak, de juiste tas en het stijlvolle accessoire voor uw individuele dagelijkse leven.

AEVOR-TASSEN VOOR HET STEDELIJKE AVONTUUR

De passieve waarnemersblik is niet genoeg. Wie aevor in de gaten houdt, beleeft elke dag zijn heel persoonlijke avontuurlijke reis. Creativiteit en dynamiek domineren het dagelijks leven. De fotoshoot. De skatetocht. De ontwerpsessie aan de tablet. Wanneer je creatief bent, wil je graag de juiste dosis praktische stijl bij je hebben. Daarom werkt AEVOR samen met creatieve mensen met de meest uiteenlopende achtergronden. Ze verzamelen input en geven hen de juiste tassen, rugzakken en accessoires om de stad te verkennen. De nu al bekroonde Daypack past perfect in het plaatje.

HET AEVOR SYSTEEM: RECYCLING X DUURZAAMHEID X EERLIJK WERK

Geen recycling, geen AEVOR. 50% van de producten van het merk bestaan uit gerecycleerde PET-flessen. Na inzameling worden ze eerst gewassen en versnipperd, daarna omgesmolten en gemengd. Dit levert gekleurde pellets op. Van deze pellets spint AEVOR garen, waarvan het brand zijn stoffen weeft. Dit proces vermindert de uitstoot en spaart natuurlijke hulpbronnen, maar houdt daar lang niet op. Omdat AEVOR nauw samenwerkt met bluesign®-partners, betrekt zij al haar materialen van bedrijven waarvan de materialen vóór het begin van de productie zijn getest op stoffen en gebruikte grondstoffen.

Met behulp van deze controles minimaliseert bluesign® de negatieve invloed van de productie op het milieu. Heel goed, maar niet goed genoeg voor AEVOR. Want ook degenen die rugzakken en tassen produceren verdienen aandacht. Goede arbeidsomstandigheden zijn net zo belangrijk voor de brand als duurzaamheid. AEVOR is daarom lid van de Fair Wear Foundation, die zich inzet voor veilige en eerlijke arbeidsomstandigheden op de betreffende productielocaties.

AEVOR TAS X HOODIE X JAS

Dankzij hun sobere ontwerpen bieden de creaties van AEVOR bijna eindeloze combinatiemogelijkheden. Als de thermometer nog niet omhoog klimt, maar tegelijkertijd ook de bodem niet raakt, trek je gewoon je hoodie aan en daarna je AEVOR tas. Als de kou u treft, kunt u zich ontspannen met The North Face Jacket van Keller x.