Alpha Tauri

  • NIEUWSTE
47 resultaten
CLOSE

Geslacht

MERK (1)

MAAT

FITS BODY AND MIND

FASHION MEETS FUNCTION

AlphaTauri verlegt nieuwe grenzen in de mode-industrie door mode en functie te combineren. Verfijnde ontwerpen en materialen van hoge kwaliteit worden gecombineerd met textielinnovaties.

ALPHA TAURI

Pionierende innovaties, materialen van hoge kwaliteit en een unieke stijl - dat is waar AlphaTauri voor staat. Het alleenstaande modelabel van Red Bull inspireert met functionaliteit en slimme functies. Intelligente ontwerpen met een hoge feelgoodfactor in een grootstedelijke stijl zijn kenmerken voor de AlphaTauri-collecties.

Wat is de visie van AlphaTauri?

AlphaTauri gebruikt de innovatieve geest van Red Bull, gedreven door duidelijke doelen om een nieuwe verkwikkende mode te maken.
De passie van Red Bull voor nieuwe technologieën, innovatie en stijl liggen in het DNA van het jonge modelabel. Het AlphaTauri-concept is gebaseerd op de stijgende vraag naar mode die functionaliteit en innovatie biedt zonder in te boeten aan stijl. Mode voor iedereen die graag in beweging is. Red Bull heeft ooit een volledig nieuw marktsegment - energiedranken - ontwikkeld, en is klaar om dit succesverhaal te herhalen met AlphaTauri.

FITS BODY AND MIND

Wat is de betekenis van "AlphaTauri"?

Het modemerk is vernoemd naar de ster Alpha Tauri: de helderste, meest stralende en energetische ster in het sterrenbeeld Stier. Energie is de drijvende kracht van AlphaTauri en de bron van inspiratie. "Alpha" staat voor de pionierende rol waar het merk naar streeft. De ster Alpha Tauri vormt het oog van de stier en staat voor de focus op precisie en perfectie. En Tauri is een perfecte link naar de stier van Red Bull.

"Ultralichte, opbergbare en ademende ontwerpen: we ondervragen de status quo met passie, en we doen het steeds opnieuw." - AlphaTauri, 2020

ALPHA TAURI

FITS BODY AND MIND