ARYS

  • NIEUWSTE
26 resultaten
CLOSE

Geslacht

MERK (1)

MAAT

ADAPTING TO NEW NEEDS

WHAT DO WE REALLY NEED?

ARYS is meer dan alleen een merk. Het label uit Berlijn brengt functionaliteit en duurzaam minimalisme in harmonie. Ontdek welke aanpassingen het merk heeft gemaakt aan de huidige tijd in onze Flashlight.

ARYS

Wat hebben we echt nodig? Welke kledingstukken maken ons dagelijks leven beter? Het merk stelde zichzelf vorig jaar deze elementaire vragen. Het resultaat: een sterke dichotomie van homewear en techwear om aan de eisen van deze nieuwe, eigenzinnige tijden te voldoen.

Wat is de achtergrond van het merk ARYS?

ARYS is een urban modelabel uit Berlijn, dat in 2014 werd opgericht door nieuwkomers uit de industrie als antwoord op de verkwistende mode-industrie. Wat begon met multifunctionele trainingspakken, ontwikkelde zich onder de projectnaam "Fusionwear" tot eersteklas collecties die tijdloos en minimalistisch design combineren met uiterst functionele materialen en verfijnde functies. Deze symbiose resulteert in eerlijk geproduceerde stukken voor iedereen die op zoek is naar eersteklas en comfortabele alles-in-één-oplossingen voor een actief en veelzijdig dagelijks leven.

THE DETAILS MAKE THE DESIGN.

Wat onderscheidt de nieuwe collectie?

Ons nieuwe dagelijkse leven doet de grenzen van tijd en ruimte vervagen. Daarom is het des te belangrijker dat onze garderobe beantwoordt aan de eis om moeiteloos te kunnen schakelen tussen binnen en buiten, tussen werk en privé-leven, en toch altijd gepast gekleed te zijn. Velen van ons hebben momenteel een kantoor aan huis, waardoor comfortabele en toch koele kleding essentieel is. De beperkte mogelijkheden van de huidige vrijetijdsbesteding doen ons onze omgeving herontdekken en buitenactiviteiten bieden een noodzakelijk tegenwicht voor de monotonie van het thuiskantoor. We hebben kleding nodig die ons volledige flexibiliteit geeft. De nieuwe ARYS-collectie combineert de multifunctionaliteit van techwear met de nonchalance van streetwear en pakt uit met verrassende features.

"Onze vooruitstrevende producten hebben meerdere prijzen gewonnen en hebben al de meest prestigieuze winkels in Japan veroverd. ARYS staat voor uitzonderlijke kleding zonder compromissen." - ARYS, 2021

ARYS

ADAPTING TO NEW NEEDS