ASICS Sneakers

  • Sneakers

Hoewel ASICS-sneakers aanvankelijk naam maakten in de professionele sport, zijn de schoenen al lang een streetwearcultus geworden. Technische innovaties, hoogwaardige materialen en een zelfbewust design sluiten elkaar niet uit. En dat is iets waar ASICS trots op is. Zo trots dat deze beweringen ook in het ontwerp van de sportschoenen zijn verwerkt. Meer informatie!

  • NIEUWSTE
46 resultaten

ASICS: EEN GEZONDE GEEST IN EEN STIJLVOL LICHAAM

ASICS: De vijf beginletters van de Aziatische fabrikant staan voor ""Anima Sana in Corpore Sano"". Een gezonde ziel rust in een gezond lichaam. Natuurlijk, een goede stijl helpt ook. Het bedrijf, dat in 1949 in Japan werd opgericht als Onitsuko Tiger Co Ltd, heeft zijn focus zichtbaar verruimd. Weg van louter technisch gedreven, functionele sportschoenen. naar echte lifestyle sneakers, die een ongebreidelde groei in populariteit kennen. Bovendien produceert het merk met zijn cultschoen Onitsuka Tiger zo'n succesvolle all-timer dat het wordt beschouwd als medegrondlegger van de retro-hype. Vandaag de dag zijn veel sportschoenen geïnspireerd op zijn kenmerkende en tijdloze design, waardoor ASICS een wereldwijde speler in de atleisure-trend is geworden.

ASICS SNEAKERS - OPTIMALE MATERIAALMIX

ASICS trainers en sneakers maken indruk met hun materiaalmix van ademend mesh en stabiliserende overlays van leer of kunststof. De karakteristieke Tiger Stripes zijn nu geïntegreerd in het vetersysteem. Zij geven de voet extra steun in de schoen. De rubberen zolen zijn een ander pluspunt als het gaat om draagcomfort. Ze zijn allemaal uitgerust met een geïntegreerd GEL-dempingssysteem, dat door ASICS voortdurend verder wordt ontwikkeld. In 1985 werd het ontwikkeld door de interne onderzoeksafdeling van de Japanners. Een mijlpaal. In die tijd veroorzaakte het een revolutie op de wereldmarkt voor loopschoenen. Vandaag de dag maakt het ook de lifestyle schoenen van het bedrijf comfortabeler.

ASICS SNEAKER HEREN, ASICS SNEAKER DAMES OF UNISEX

De modellen die bij Keller x in de ASICS-shop worden aangeboden, kunnen in twee stijlen worden onderverdeeld: Effen kleuren, charmant en elegant of zelfverzekerd, kleurrijk en in het oog springend. Het kleurrijke ontwerp loopt vervolgens door in de agressieve zoolconstructies. Vooral met de sneaks van de Gel Kayano-reeks, waarvan sommige in drie kleuren verkrijgbaar zijn. In de stijl van de jaren '90 zijn ook functionele systemen zoals GEL-demping in het ontwerp geïntegreerd. Het geborduurde ASICS-logo is ook prominent op de sportschoenen aangebracht. In de huidige ASICS-modellen overheerst de kleur blauw naast het klassieke wit. Het merk gebruikt echter ook graag de momenteel populaire pasteltinten in hun collectie. De effen ASICS-sneakers daarentegen zijn klassiek: ofwel in zwart ofwel in wit.

SUCCESVOL EN POPULAIR VOOR DECENNIA

Het Japanse merk boekte een wereldwijd succes met de Onitsuka Tiger. De klassieke sneaker maakt al decennialang deel uit van het stadsbeeld en heeft de sprong van de sportschool naar de straat en clubs allang gemaakt. Het succes is ook terug te vinden bij de andere ASICS-trainers: de sobere, effen gekleurde modellen zijn bijzonder populair bij Keller x. Ze bieden gewoon het meeste gebruiksgemak. Zij bieden gewoon de meeste gebruiksmogelijkheden en kunnen bijna oneindig worden gecombineerd. Anderzijds zorgen de kleurrijke tijgerstrepen op de meer opzichtige schoenontwerpen voor het herkenningseffect. Ze staan symbool voor het decennialange succes dat ASICS heeft geboekt dankzij zijn creativiteit en innovatiekracht.

ASICS SNEAKERS COMBINEREN - SPORTIEF STEDELIJK

Het schokabsorberende GEL-systeem maakt ASICS sneakers veelzijdig. Je draagt ze toch voor het sporten. Maar ze kunnen ook worden gedragen tijdens uitgebreide winkeltochten, op kantoor, of tijdens hardlooprondjes in de stad, inclusief nachtelijk dansen in de club. Effen modellen staan uitstekend bij een linnen pak. Bij jeans of shorts passen daarentegen ook de edgy designs, die veel kleurrijker zijn. Vrouwen combineren effen ASICS sportschoenen met gebloemde jurken, terwijl de meer kleurrijke modellen goed passen bij jeansshorts en effen, effen rokken.

KELLER X STYLE TIP VOOR ASICS SNEAKERS

Ook bij Keller x gaan we mee met de trend om sportschoenen op een creatieve manier te integreren in het dagelijkse stadsleven en ze vakkundig te combineren. Daarom vindt u in onze lifestylewereld talloze inspirerende looks. De sportieve combinatie van de ASICS GEL-KAYANO 5.1 uniseks sneaker in bruin en de NIKE Sportswear Tech Pack Knit Pullover in beige voor heren is ideaal voor avonden in trendy bars of uitstapjes naar bruisende steden. De zijsplitten van de zwarte Peak Performance Sense jurk voor dames daarentegen openen een blik op de GEL-KAYANO 5.1 unisex sneakers van ASICS, die eveneens zwart zijn.