ASICS SportStyle

  • Sneakers
  • Kleding

Wist je dat tijgers maar liefst zes meter kunnen springen? Spring in de collectie van het merk Asics Tiger. Meer informatie!

  • NIEUWSTE
179 resultaten
ASICS SportStyle
RESET-FILTERS

GO-TO RETRO RUNNER

GEL-1130

De 1130 is een all-time klassieker van ASICS. Hij heeft een bovenwerk van mesh, overlays van synthetisch leer en GEL® demping. Verkrijgbaar in verschillende kleuren bij Keller x. LEES MEER LEES MINDER
https://image.keller-sports.com/storage/common/86/34/86349D84EF079C570E9426D4FFE55C52.jpg
SPORTCOLLECTIE

TIJGER VEILIG EN COMFORTABEL DOOR HET DAGELIJKS LEVEN

ASICS Sportstyle, voorheen ASICS Tiger, maakt sneakers met speciale geltechnologie. Deze demping biedt elke drager puur loop- en loopcomfort. Het laat je lichtvoetig door de straten rennen als een slanke tijger. ASICS Tiger maakte halverwege de jaren tachtig furore met zijn innovatieve Alpha Gel-technologie. Het zorgt voor een ideale demping en dempt elke stap - net als de voetzolen van een tijger doen wanneer hij soepel door zijn territorium zwerft. Naast het hoge comfort bieden de eersteklas schoenen van ASICS Tiger u een veilig gevoel. Dit is onder meer te danken aan de buitenzolen van geschuimd rubber en de teenversteviging. Tal van sneakers van het merk hebben deze kenmerken.

ASICS SPORTSTYLE - EEN GEZONDE ZIEL IN EEN GEZOND LICHAAM

In 1949 richtte de Japanner Kihachiro Onitsuka het sportmerk Onitsuka Tiger op. Bij de fusie in 1977 met het bedrijf GTO Sports Nets & Sportswear kreeg de moedermaatschappij van ASICS Tiger haar naam, die vandaag nog steeds geldig is: ASICS. De keuze is een creatieve keuze. Van de bekende en populaire Latijnse zin "Mens sana in corpore sano" van de vroegere Romeinse dichter Juvenal, heeft ASICS de versie "Anima sana in corpore sano" gemaakt en afgekort. De eerste letters van de vijf woorden fungeren als merknaam en geven tegelijkertijd weer wat voor het bedrijf belangrijk is - een psychofysisch gevoel van welzijn teweegbrengen bij de dragers van de producten. Dit ambitieuze doel geldt zowel voor het hoofdmerk ASICS als voor zijn submerken, waaronder ASICS Tiger sinds 1981 en ASICS Sportstyle sinds 2019.

SNEAKERS VAN HOGE KWALITEIT MET EEN UITZONDERLIJKE (RETRO)CHARME

Schoenen van het ASICS Tiger-label vertonen een kenmerkend handelsmerk, de zogenaamde tijgerstrepen. De tijgerstrepen sieren alle sneakers en onderscheiden ze van de modellen van andere merken. Voor Japanners en sommige andere volkeren uit Azië zijn tijgers zeer belangrijk. Attributen als "tsaar van de taiga" of "heerser over alle dieren" benadrukken de bijzondere positie van de grote kat in de perceptie van de Aziaten. Verscheidene stammen hebben zelfs lange tijd de tijger als een godheid vereerd. Het is dus niet meer dan logisch dat het Japanse bedrijf ASICS zijn submerken voorziet van de naam van het dier en de hoogwaardige sneakers versiert met edele tijgerstrepen. Bovendien presenteren de schoenen zich vaak in de retrostijl van de jaren tachtig en negentig, gemakkelijk herkenbaar aan de populairste sneakers van het merk, zoals de ASICS GEL-LYTE III.

ONTDEK ROBUUST SCHOEISEL VAN ASICS TIGER BIJ KELLER X

Hier vindt u ASICS Tiger sneakers voor dames en heren. Een bijzonder kenmerk van het merk is dat sommige modellen geschikt zijn voor zowel vrouwen als mannen. Afhankelijk van de outfit en de accessoires onderstrepen de sportieve producten zowel een casual als een sportief-elegante styling. Of u nu de voorkeur geeft aan klassieke kleuren zoals zuiver wit, beige, zwart en grijs of liever door het leven van alledag en vrije tijd swingt met paarse of blauwe accentschoenen - wij bieden u wat u zoekt. De stevige sneakers worden aanbevolen voor de lente, zomer en herfst. Met de juiste verzorging kunt u vele jaren op uw gestreepte schoeisel rekenen. Laat de tijger uit je, elke dag opnieuw!