ASICS SportStyle

Wist je dat tijgers maar liefst zes meter kunnen springen? Spring in de collectie van het merk Asics Tiger.

  • NIEUWSTE
212 resultaten
CLOSE

Geslacht

MERK (1)

MAAT

GEL-KAYANO™ 14

ASICS SPORTSTYLE

Geïnspireerd door lichtflitsen, kleur en textuur, heeft de nieuwe ontwerper van de GEL-KAYANO™ 14 deze iconische hardloopschoen uit de jaren 2000 nieuw leven ingeblazen, ditmaal voor op de weg.

ASICS SPORTSTYLE

Deze versie herinterpreteert de prestatiekenmerken van de schoen met hoogwaardige materialen en componenten en wordt de eerste editie in de sneakerlijn die niet is ontworpen door Toshikazu Kayano.

Wat is de visie van ASICS SportStyle?

De geschiedenis van ASICS is gebaseerd op meer dan 60 jaar ervaring in de ontwikkeling van hardloopschoenen. Het hoofdprincipe 'Anima Sana in Corpore Sano' - 'Een gezonde geest in een gezond lichaam' - is terug te vinden in elk model van het Japanse cultmerk. Opgericht in 1949 door Kihachiro Onitsuka en gedreven door de visie om jongeren nieuwe perspectieven te bieden door middel van sport, ontwikkelde Onitsuka zijn huidige, aparte look uit een combinatie van flamboyantie, stijl en innovatieve trends.

THE DETAILS MAKE THE DESIGN

Wat maakt de GEL-KAYANO™ 14 zo bijzonder?

Met zijn esthetiek en verbeterde pasvorm uit de late jaren 2000, benadrukt de GEL-KAYANO™ 14 de evolutie en historische oorsprong van de GEL-KAYANO™-serie. Hetgeen de GEL-KAYANO™ 14 uniek maakt, is dat de verschillende ideeën van alle teams gecombineerd worden in termen van functionaliteit en dat deze ideeën terug te vinden zijn in het ontwerp. Het belangrijkste is om de verschillende onderdelen organisch te matchen zonder het geheel te overdrijven. Dat is waar het bij het GEL-KAYANO™ ontwerp om draait. Het is ook de eerste keer in de geschiedenis van de GEL-KAYANO™ 14-schoen dat Toshikazu Kayano de fakkel doorgeeft aan een andere ontwerper (dhr. Yamashita), die verantwoordelijk wordt voor de toekomstige ontwerpen van het silhouet.

De naam die ik koos als inspiratie voor de GEL-KAYANO™ 14 is het idee van een flits. Flits verwijst voor mij naar die uitbarsting van energie waarbij de hardloper landt op de hiel en zich terug afzet op de tenen.' - Hidenori Yamashita

ASICS SPORTSTYLE

GEL-KAYANO™ 14

TIJGER VEILIG EN COMFORTABEL DOOR HET DAGELIJKS LEVEN

ASICS Sportstyle, voorheen ASICS Tiger, maakt sneakers met speciale geltechnologie. Deze demping biedt elke drager puur loop- en loopcomfort. Het laat je lichtvoetig door de straten rennen als een slanke tijger. ASICS Tiger maakte halverwege de jaren tachtig furore met zijn innovatieve Alpha Gel-technologie. Het zorgt voor een ideale demping en dempt elke stap - net als de voetzolen van een tijger doen wanneer hij soepel door zijn territorium zwerft. Naast het hoge comfort bieden de eersteklas schoenen van ASICS Tiger u een veilig gevoel. Dit is onder meer te danken aan de buitenzolen van geschuimd rubber en de teenversteviging. Tal van sneakers van het merk hebben deze kenmerken.

ASICS SPORTSTYLE - EEN GEZONDE ZIEL IN EEN GEZOND LICHAAM

In 1949 richtte de Japanner Kihachiro Onitsuka het sportmerk Onitsuka Tiger op. Bij de fusie in 1977 met het bedrijf GTO Sports Nets & Sportswear kreeg de moedermaatschappij van ASICS Tiger haar naam, die vandaag nog steeds geldig is: ASICS. De keuze is een creatieve keuze. Van de bekende en populaire Latijnse zin "Mens sana in corpore sano" van de vroegere Romeinse dichter Juvenal, heeft ASICS de versie "Anima sana in corpore sano" gemaakt en afgekort. De eerste letters van de vijf woorden fungeren als merknaam en geven tegelijkertijd weer wat voor het bedrijf belangrijk is - een psychofysisch gevoel van welzijn teweegbrengen bij de dragers van de producten. Dit ambitieuze doel geldt zowel voor het hoofdmerk ASICS als voor zijn submerken, waaronder ASICS Tiger sinds 1981 en ASICS Sportstyle sinds 2019.

SNEAKERS VAN HOGE KWALITEIT MET EEN UITZONDERLIJKE (RETRO)CHARME

Schoenen van het ASICS Tiger-label vertonen een kenmerkend handelsmerk, de zogenaamde tijgerstrepen. De tijgerstrepen sieren alle sneakers en onderscheiden ze van de modellen van andere merken. Voor Japanners en sommige andere volkeren uit Azië zijn tijgers zeer belangrijk. Attributen als "tsaar van de taiga" of "heerser over alle dieren" benadrukken de bijzondere positie van de grote kat in de perceptie van de Aziaten. Verscheidene stammen hebben zelfs lange tijd de tijger als een godheid vereerd. Het is dus niet meer dan logisch dat het Japanse bedrijf ASICS zijn submerken voorziet van de naam van het dier en de hoogwaardige sneakers versiert met edele tijgerstrepen. Bovendien presenteren de schoenen zich vaak in de retrostijl van de jaren tachtig en negentig, gemakkelijk herkenbaar aan de populairste sneakers van het merk, zoals de ASICS GEL-LYTE III.

ONTDEK ROBUUST SCHOEISEL VAN ASICS TIGER BIJ KELLER X

Hier vindt u ASICS Tiger sneakers voor dames en heren. Een bijzonder kenmerk van het merk is dat sommige modellen geschikt zijn voor zowel vrouwen als mannen. Afhankelijk van de outfit en de accessoires onderstrepen de sportieve producten zowel een casual als een sportief-elegante styling. Of u nu de voorkeur geeft aan klassieke kleuren zoals zuiver wit, beige, zwart en grijs of liever door het leven van alledag en vrije tijd swingt met paarse of blauwe accentschoenen - wij bieden u wat u zoekt. De stevige sneakers worden aanbevolen voor de lente, zomer en herfst. Met de juiste verzorging kunt u vele jaren op uw gestreepte schoeisel rekenen. Laat de tijger uit je, elke dag opnieuw!