carhartt WIP

  • NIEUWSTE
68 resultaten
CLOSE

Geslacht

MERK (1)

MAAT

WELCOME TO THE FAMILY

CLOSE TO THE CULTURE

Slechts één jaar na de oprichting was carhartt WIP al te zien in de cultfilm ""La Haine"" en won het al snel aan belang in het straatbeeld. De stukken werden toen al gekenmerkt door functionaliteit, robuustheid en tijdloosheid, en zijn dat nu nog steeds. Door de connecties met workwear, skateboarden, muziek, film en kunst creëert carhartt WIP een uniciteit en bovenal een hoge mate van authenticiteit.

WORK IN PROGRESS

Van Londen naar de hele wereld: In 1997 opende carhartt WIP zijn eerste winkel in Londen. De iconische stukken worden nu verkocht in meer dan 80 winkels wereldwijd.

Wat is het verschil tussen carhartt WIP en carhartt?

carhartt werd in 1889 in de VS opgericht door Hamilton Carhartt en produceert tot op de dag van vandaag robuuste werkkleding. Carhartt WIP werd in 1994 opgericht door Edwin Faeh en combineert authentieke aanpassingen van traditionele Carhartt workwear met de subculturen die eraan ten grondslag liggen.

THE DETAILS MAKE THE DESIGN

Is carhartt WIP alleen een kledingfabrikant?

Geen denken aan! Carhartt WIP heeft onder andere een eigen skateteam, een eigen muziekafdeling en is betrokken bij vele samenwerkingsverbanden met artiesten, muzikanten en andere creatievelingen die veel verder gaan dan de kledingsector.

"Carhartt WIP is gewoon echt een tijdloos en geweldig product dat teruggaat op iets echts." Matthew Williams

CARHARTT WIP

WELCOME TO THE FAMILY