Ciele Athletics

  • Kleding
  • Accessoires

Laten we het eenvoudigste product nemen en er het beste van maken. Deze indrukwekkende uitspraak van Mike Giles is zowel het motto als de filosofie van Ciele Athletics. Meer informatie!

  • NIEUWSTE
15 resultaten

CIELE ATHLETICS: WAAROM MOEILIJK DOEN ALS HET OOK MAKKELIJK KAN?!

In onze complexe wereld zijn eenvoudige ideeën zeldzaam, maar meestal de beste. De mens lijkt altijd meer te willen. Niets lijkt goed genoeg te zijn. In werkelijkheid hebben mensen niet meer dingen nodig, maar dingen die standhouden. Dingen die duurzaam zijn. Door goed vakmanschap en een doordacht concept. Aantrekkelijke ontwerpen zijn belangrijk, maar niet alles. Eenvoudig en simpel kan erg effectief zijn. Dit is de gedachte van de oprichters Jeremy Bresnen en Mike Giles van Ciele Athletics. Ze hebben een eenvoudig product genomen en dit innovatief gemaakt. Ze hebben geen revolutie teweeggebracht in de petten voor hardlopers, maar deze alleen herzien en opnieuw gedefinieerd. Het resultaat is petten die functioneel gezien niets en niemand voor de gek houden.

NOODZAAK IS DE MOEDER VAN DE UITVINDING...

Bresnen is zelf een enthousiaste hardloper. Daarom wilde hij een product maken dat gerelateerd is aan zijn passie. In 2014 had hij het idee om hardlooppetten te maken. Tot die tijd had hij vele jaren tevergeefs gezocht naar een praktisch, overtuigend model voor zijn eigen hoofd. Dus besloot hij samen met zijn maatje Mike Giles hoogwaardige petten te maken die zich duidelijk onderscheiden van de producten van de concurrenten. Hiermee was Ciele Athletics geboren. De petten zijn uniek qua ontwerp en constructie. Het merk behaalde al snel internationaal succes. Ondertussen dragen veel hardlopers de petten van Ciele Athletics, zoals de stijlbewuste casual jogger, de ambitieuze amateuratleet en de professionele marathonloper.

WAT ONDERSCHEIDT DE HARDLOOPPETTEN VAN CIELE ATHLETICS

De hardlooppetten van Ciele Athletics zijn van hoge kwaliteit en ontworpen met veel aandacht voor technisch-functionele details. Ze voldoen aan alles wat veeleisende lopers willen. Opvallend is het hoge ademend vermogen, dat voornamelijk te danken is aan het zogenaamde COOLwick-gaas. Het eersteklas, vochtafvoerende gaas heeft een koelend effect en voert warme lucht direct af. Het gaas is zowel aan de voor- als aan de achterzijde en aan de zijkant verwerkt. Bovendien worden de petten van Ciele Athletics gekenmerkt door hun enorme lichtheid. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze gemakkelijk op te bergen zijn. Bovendien kun je de petten in de wasmachine gemakkelijk schoonmaken zonder ze te beschadigen. Speciaal zijn de reflecterende details aan de voor- en achterkant en de hoge SPF 40 aan de randen, aan de voorkant en aan de achterkant.

EEN EFFICIËNT TEAM VOOR EEN DOORSLAAND SUCCES

Jeremy Bresnen en Mike Giles zijn een harmonieus team. Zoals Yin en Yang van de Chinese filosofie vullen ze elkaar perfect aan wat betreft hun vaardigheden en kennis. Terwijl Bresnen een schat aan technische en visuele kennis van petten met zich meebrengt, is Giles bekend met logistiek en productie. De uitgebreide knowhow van de twee grondleggers van het wereldwijd bekende merk wordt weerspiegeld in de petten. Bij Keller x kun je kiezen uit verschillende petten van Ciele Athletics. Of het nu in klassiek zwart of wit is of in een opvallende kleur zoals rood, blauw of bruin, met een van deze uitzonderlijke petten ervaar je een nieuw hardloopgevoel en ben je perfect uitgerust voor je volgende miljoen kilometers in de buitenlucht.