Diadora

Het Diadora-assortiment was eerst gespecialiseerd in de productie van sportschoenen voor een breed scala aan disciplines, maar omvat nu ook urban sportkleding. De broeken, jacks en hoodies hebben een sportieve look en zien er niet alleen tijdens je training goed uit. Keller x bevat een kleine maar fijne selectie van het Italiaanse label.

Klik hier voor meer informatie!
  • NIEUWSTE
0 resultaten
CLOSE

Geslacht

MERK (1)

Diadora - van traditioneel naar modern

Diadora werd in 1948 opgericht door schoenmaker Marcello Danieli in het zonnige Bella Italia. Oorspronkelijk produceerde het label uitsluitend bergbeklimschoenen, een decennium later kwamen skischoenen op de markt. Dankzij zijn vakkundige kennis en een fijne neus voor trends, vond Marcello de eerste après-skischoen uit, voordat hij zich ook toelegde op de productie van hardloop- en tennisschoenen. In de jaren '70 verbeterde het label zijn technologieën gestaag en werkte het samen met topatleten zoals de Zweedse tennisser Björn Rune Borg. Dit gaf het kleine bedrijf een immense boost en in 1975 veroverde Diadora ook de voetbalmarkt. Met de hulp van Roberto Bettega en andere spelers klom het label naar de top van de Amerikaanse markt voor voetbaluitrusting, waar het zich al meer dan 40 jaar bevindt.

Authentieke streetstyle uit overtuiging

Voor Diadora is succes geen doel op zich, maar de kern van creatief werk. Volgens de bedrijfsfilosofie zijn de producten gebaseerd op technologische innovatie, avant-garde-stijl en pure passie. Diadora ziet zichzelf als een wereldleider op het gebied van kwaliteit, sport en lifestyle. Zonder compromis en altijd met een vleugje elegantie. Het label is succesvol geworden dankzij Marcello's verbeeldingskracht, creativiteit en de constante zoektocht naar nieuwe productiesystemen en materialen. Het resultaat: constante innovaties en vernieuwingen die vandaag de dag nog steeds van grote invloed zijn op de sportwereld. Maar zonder de teamgeest die Marcello had en nog steeds voelt bij Diadora, zou het label niet zo groot zijn geworden. Deze samenhang komt ook tot uiting in de bedrijfsnaam. "Dia-dora" komt van het Grieks en betekent zoveel als "delen van giften en plichten".

Altijd up-to-date - innovaties voor meer comfort

Hoe ontwikkel je schoenen voor atleten zonder te weten wat hun eisen zijn? Dit was de gedachte van Marcello en ondertussen werkt hij al zo'n 70 jaar met verschillende sportprofessionals samen. Samen met hen ontwikkelt het label voortdurend nieuwe technologieën die in de praktijk worden getest en verbeterd. Het doel is maximale prestaties. Dit maakt de schoenen en kleding van het Italiaanse merk robuust en duurzaam. Ze bieden alle voordelen van professioneel geproduceerde sportkleding en garanderen bovengemiddelde functionaliteit. Zoals het geavanceerde vochtbeheer. In de shirts, trainingspakken en broeken van Diadora zweet je relatief weinig en voel je je zelfs in de hitte nog steeds aangenaam fris. Het zweet bereikt snel het textieloppervlak waar het verdampt. Bovendien zijn alle modellen ademend en gemaakt van huidvriendelijke stoffen.

Diadora is meer dan alleen praktisch chic voor op straat

Ben je op zoek naar comfortabele en ongecompliceerde kleding, die toch edgy en gedurfd is? Dan biedt Diadora-sportkleding je het comfort en de bewegingsvrijheid waar je naar op zoek bent. Hoogwaardige stoffen en een op Italiaanse street-style geïnspireerd ontwerp zorgen voor een unieke look. De sportkleding van Diadora is jong, dynamisch en tegelijkertijd casual en staat voor kwaliteit en functionaliteit. Laat je gewoon overtuigen van de voordelen van het label en koop de nieuwste collectie op Keller x. Je zult er zeker geen spijt van krijgen.