HALO

  • Kleding
  • NIEUWSTE
30 resultaten

ACTIVE URBAN FASHION

HIGH ALTITUDE LOW OPENING

De HALO-stukken combineren functionele materialen met een modieuze, sportieve designtaal om universeel toepasbare stukken te creëren. Dankzij de minimalistische silhouetten en de slijtvaste stoffen zijn de producten op lange termijn draagbaar zonder de huidige tijdgeest te missen.

HALO

HALO producten zijn ontworpen met een actieve levensstijl in gedachten. Oprichter Helge Petersen is zelf een gepassioneerd hardloper en brengt samen met zijn team kennis in bij de productontwikkeling om de optimale materiaalmix voor veelzijdige kleding te vinden.

ATW: AALBORG TACTICAL WING

Waar staat de afkorting HALO voor?

HALO is de afkorting van High Altitude Low Opening en verwijst naar een parachutistechniek waarbij de piloot van grote hoogte springt maar de parachute laat opent. De techniek vindt zijn oorsprong in het leger en werd gebruikt door de Deense speciale eenheid waartoe de oprichter van HALO, Helge Petersen, behoorde.

LOOKING GOOD ON EVERYONE

Wat zijn de 5 pijlers van HALO?

Alle HALO producten zijn ontworpen met de volgende 5 factoren in gedachten: functionaliteit, comfort, duurzaamheid, militair DNA en Deens design.

223: THE RIGGERMASTER'S BUILDING

"Inspired by the Danish Special Forces, HALO takes functionality and urban style to the next level." - HALO

HALO

ACTIVE URBAN FASHION