Jason Markk

Iedereen houdt van sneakers. Laat je kostbare schoenen dan ook in hun best mogelijke staat zien. Regelmatige schoenverzorging is topprioriteit en Jason Markk helpt je hierbij met hoogwaardige verzorgingsproducten en nuttige hulpmiddelen. Het label scoort met milde, milieuvriendelijke producten die je sneakers laten schitteren. Neem een kijkje bij de producten van Jason Markk op Keller x en je schoenverzorging wordt supereenvoudig.

Klik hier voor meer informatie!
4 Results
CLOSE

Geslacht

MERK (1)

Jason Markk Lifestyle-producten voor je sneakers

Of je nu gaat sporten, naar een festival gaat of naar de opening van een nieuwe kunstgalerie om de hoek, de comfortabele sportschoenen worden bij elke gelegenheid gehonoreerd. Daarom is het belangrijk om je favoriete schoeisel vanaf het begin optimaal te verzorgen. Het label Jason Markk werd in 2007 in Los Angeles opgericht en werd in 2018 uitgebreid naar Londen. Met meer dan 2.000 winkels in 30 landen, is Jason Markk de absolute leider in de schoenenverzorgingssector. In de wijk Little Tokyo van L.A. werd in 2014 zelfs 'World's First Drop-Off Shoe Care Service" opgericht. Meer dan 50.000 schoenen zijn hier professioneel schoongemaakt. Het bedrijf vertrouwt op zachte reinigingsmiddelen die goed zijn voor schoenen en verrukt al meer dan 10 jaar sneakerheads met constant nieuwe en innovatieve producten.

Wellness voor de schoenen

Ben jij ook zo iemand die hun sneakers altijd overal naartoe draagt waardoor ze er slecht uitzien? Dan is je nieuwe credo: verzorging, verzorging, verzorging! En met Markks Shoe Cleaner. De schoenverzorgingsproducten van het label zijn veelzijdig en geschikt voor het reinigen van alle materialen en kleuren. Om ervoor te zorgen dat je schoenen zelfs regenbuien in de herfst en op zwoele zomeravonden overleven, moet je ze wat liefde geven met de Jason Markk Repel Spray. De oplossing op waterbasis is kleurloos en geurloos en behoudt het ademende vermogen van je schoenen. Je moet het product op je sneakers sprayen voordat je ze voor de eerste keer gebruikt. Met de zachtschuimende premium reinigingsoplossing reinig je je schoenen effectief en verzorg je ze tegelijkertijd. Kind kan de was doen, toch?

Schoenverzorging met handige functies

Naast de schoensmeer biedt Jason Markk ook de juiste uitrusting voor het schoonmaken van je sneakers. Bijvoorbeeld de hoogwaardige schoenborstel gemaakt van zachte varkenshaar voor universele reiniging. Het schuim wordt direct aan de borstel toegevoegd en aangebracht. Zelfs op vakantie kun je genieten van je glanzende en gepolijste schoenen. Er zijn speciale reinigingsdoekjes in travelsize, en een verzorgingsset bestaande uit onderhoudsproducten, borstel en reinigingsdoekjes zodat je optimaal voorbereid bent. Maar let op de onderhoudsinstructies voor alle producten. Je mag bijvoorbeeld niet het sneldrogende schoonmaakdoekje met dubbele textuur gebruiken voor nubuck of suède. Daarentegen kun je de absorberende en sneldrogende microvezeldoek gebruiken bij het reinigen van alle materialen zodat je nooit meer te maken hebt met lelijke pluisjes. Nieuw in het assortiment zijn inlegzolen van bamboe. Zeg maar bye bye tegen bacteriën en vieze geurtjes en geniet van een fris gevoel.

Vandaag al gepoetst?

Met de shoe-cleaner van Jason Markk behandel je niet alleen je sneakers het beste. Tegelijkertijd lever je een waardevolle bijdrage aan het milieu. De biologisch afbreekbare en zachte schoenverzorgingsproducten reinigen en verzorgen tegelijkertijd. Je chique nieuwe premium verzorgingsset kun je gemakkelijk shoppen in de kelder x online winkel. Elke sneakerhead zou er immers een moeten hebben.