New Balance

  • Sneakers
  • Kleding
  • Accessoires

De passie voor uitzonderlijk schoeisel staat bijna op de schoen van de fabrikant New Balance geschreven. Meer informatie!

  • NIEUWSTE
122 resultaten
New Balance
RESET-FILTERS

NEW BALANCE

9060

Geïnspireerd door de technische ontwerpen van de jaren 2000, introduceert New Balance met het model 9060 een nieuw sneaker-silhouet. LEES MEER LEES MINDER
https://image.keller-sports.com/storage/common/F1/2D/F12DF7ABEFCC30D9E8D9EA5ADE6FA0BC.jpg
SPORTCOLLECTIE

NEW BALANCE

NAAR KELLER SPORTS

HET NEW BALANCE VERHAAL

De sportartikelenfabrikant New Balance is gevestigd in Boston, Massachusetts. In 1906 richtte William J. Riley het bedrijf op onder de naam "New Balance Arch Support Company". Zijn zorg was om voetkwalen van mensen te verlichten door middel van orthopedische inlegzolen. De daaruit voortvloeiende kennis maakte het voor de fabrikant gemakkelijk om in 1938 de perfecte eerste loopschoen te produceren. De basis voor de productie van New Balance sportschoenen voor honkbal, basketbal, tennis, boksen en hardlopen werd gelegd. In de jaren zestig lanceerde het echtpaar Kidd de eerste functionele loopschoen op basis van een gegroefde zool. Vanaf dat moment waren New Balance schoenen de meest gedragen atletiekschoenen op Amerikaanse hogescholen en YMCA fitnessprogramma's. In 1976, onder zakenman Jim Davis, werd de M320 uitgeroepen tot de beste loopschoen van het jaar. Vanaf dat moment gingen de zendingen van het schoenmerk de hele wereld over.

NEW BALANCE VOOR SPORT - ALLEEN DE BESTE KWALITEIT VOOR UW VOETEN

Sportschoenen van New Balance zijn geschikt voor vele buitensporten. De Amerikaans-Amerikaanse fabrikant heeft prioriteit gegeven aan een individuele pasvorm. NB hardloopschoenen zijn superlicht en bieden een fantastisch comfort dankzij de aangename demping. Een zachte tussenzool versterkt nog het behaaglijke voetgevoel. De luchtige netstof zorgt ook voor een goede ventilatie en dus droge voeten. Een naadloze constructie voorkomt drukpunten, zodat je ongehinderd kunt sprinten of opzij kunt dartelen op de baan. Innovatieve buiten- en binnenmaterialen bieden extra ademend vermogen. Een gewatteerde schachtrand, het geperforeerde patroon en de slipvaste zool zijn net zo typerend voor het merk als het iconische logo op de zijkant. Met deze sportsneaker slaat u een goed figuur op uw dagelijkse hardlooprondje en bent u net zo fit als in New Balance sportschoenen.

NEW BALANCE VOOR DAGELIJKS GEBRUIK EN VRIJE TIJD - SCHOENEN OM MOOI TE DRAGEN

De sneakervariant voor het dagelijks leven van New Balance wordt vooral gekenmerkt door gevarieerde kleurcomposities. Daarom kunt u de NB lifestyle-modellen afstemmen op uw look. Scoor punten door ze te combineren met casual streetwear of je kantooroutfit. Modern schoeisel, zoals de New Balance 997, past niet alleen goed bij een casual jeans, maar ook bij een elegante blazer. Maar het is niet alleen de look die hier opvalt, maar ook de ademende materialen zoals leer of suède. Deze schoenen zijn robuust en passen perfect bij de voet. Een zacht loopgevoel dankzij de voetverwennende tussenzolen laat je lopen als op wolken. De fabrikant heeft ook gedacht aan grippy rubberen buitenzolen die je veel grip geven op alle paden.

NEW BALANCE - HIPPE SNEAKER STIJL

Zonder twijfel moeten schoenen niet alleen comfortabel en zeer functioneel zijn. Ze hebben ook iets nodig om mensen te inspireren en voor zich te winnen. Het belangrijke traditionele merk New Balance heeft dit concept met succes toegepast. Sportieve kenmerken gecombineerd met comfort en functionaliteit bieden u een bijna perfecte draagervaring. Bekijk de mooiste modellen in de winkel van Keller x en vind uw schoen met de begeerde "N".