New Balance 327

  • Sneakers
  • NIEUWSTE
14 resultaten
New Balance
RESET-FILTERS

327

THE BEST OF THREE MODELS

De beste eigenschappen van de New Balance modellen 320, 355 en SuperComp vormen de basis voor de 327, die een nieuwe standaard zet verrijkt met moderne design elementen.

NEW BALANCE

"Ontdek de al lang legendarische jaren 70 New Balance retro stijl sneakers. Lees meer over de visie van New Balance en wat de New Balance 327 zo speciaal maakt. "

Wat is de visie van New Balance?

Het doel van het merk is om producten te creëren die klanten in staat stellen hun doelen te bereiken. Het maakt niet uit of het doel atletisch of persoonlijk is. Naast het streven naar het perfecte product, hecht New Balance veel waarde aan het teruggeven op sociaal, ecologisch en economisch gebied.

THE DETAILS MAKE THE DESIGN

Wat is er zo speciaal aan de New Balance 327?

Als het vlaggenschip model, de New Balance 327 neemt onderscheidende ontwerp aanwijzingen van andere New Balance silhouetten en combineert ze in een handtekening look. New Balance's " aanstekelijke delen" die op het bovenwerk zijn aangebracht, zijn overgenomen van de 320-serie, terwijl de kenmerkende zool die doorloopt over de hiel, doet denken aan de 355-modellen. Daarnaast is het bovenmateriaal geïnspireerd op de SuperComp-modellen, evenals het bekende, grote logo op de zijkant. De zool is naast volumineuzer gemaakt, zodat de sneaker er molliger en dus moderner uitziet. Het resultaat is een sneaker die doet denken aan de jaren zeventig, waarin evenzeer rekening is gehouden met moderne stijlelementen.

"Het is makkelijk om New Balance's groei te meten door productontwikkeling of wereldwijde verkoop te volgen. Het is niet zo makkelijk om de groei te meten van wat er achter zit: de mensen." - New Balance - 2020

NEW BALANCE

327