Nike Sportswear

Ben je fan van het Amerikaanse cult-merk Nike? Ontdek dan de Nike Sportswear voor elke dag en veel situaties bij ons. Dit is mode die je niet alleen tijdens het sporten kunt dragen, want Nike heeft de kleding specifiek ontworpen voor een sportief-casual streetstyle. De Nike-sportkleding heeft de typische sportuitstraling en overtuigt met veel innovatieve functies. Bij Keller x vind je een brede selectie casual vrijetijds- en sportkleding voor dames, heren en kinderen. En ze hebben allemaal één ding gemeen: de beroemde swoosh.

Klik hier voor meer informatie!
  • NIEUWSTE
719 resultaten
CLOSE

Geslacht

MERK (1)

MAAT

https://image.keller-sports.com/storage/common/43/6E/436EA7496BDB62B350D146E18BE990A7.jpg
NIKE SPORTSWEAR

MOVE TO ZERO

ONTDEK NU

Sportieve mode van de wereldmarktleider

Nike is de succesvolste sportkledingfabrikant ter wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Beaverton, Oregon, en het bedrijf is actief sinds 1964, toen Philip Knight en sportman Bill Bowerman mede-oprichter waren van het bedrijf Blue Ribbon Sports. Het bedrijf richtte zich op de distributie van sportschoenen van het merk Onitsuka Tiger. In 1971 betraden de ondernemers zelf de schoenenindustrie en werd de merknaam Nike geboren. Nike-modellen wogen aanzienlijk minder dan traditionele schoenen en de zool had een beter profiel. De eigenaren presenteerden hun eerste eigen collectie in 1972 aan een breed publiek.

De mode met de beroemde swoosh

Het meest onderscheidende kenmerk van Nike's producten is het 'swoosh'-logo. Sinds 1971 siert dit logo alle artikelen van de sportkledingfabrikant. Het is een dynamisch gebogen haak, die taps toeloopt naar de uiteinden toe. In hetzelfde jaar ontstaat tevens de bedrijfsnaam Nike, een verwijzing naar de Griekse godin met dezelfde naam. Ook typisch voor Nike en tegelijkertijd onmiskenbaar is het motto "Just do it". Tegenwoordig versiert de swoosh niet alleen de legendarische Nike-schoenen, maar ook alle andere producten zoals shirts en hoodies. Dit geldt natuurlijk ook voor de alledaagse en casual kleding van Nike Sportswear.

Wat is er zo speciaal aan Nike Sportswear?

Het ontwerp is geïnspireerd op sport maar tevens zeer geschikt voor dagelijks gebruik. De zorgvuldig ontworpen kledingstukken zijn ideaal voor gebruik buiten de speelvelden en tracks. Ze zijn erg comfortabel, maar niet specifiek ontworpen voor training. Visueel gezien is de mode gemakkelijk te dragen in veel verschillende situaties. Je kunt er zowel in gaan winkelen als mee op reis gaan, of de kleding gewoon in je vrije tijd dragen. Indien van toepassing, is het zelfs mogelijk om de Nike Sportswear voor je werk te dragen, waardoor je profiteert van het hoge draagcomfort. Bovendien bieden de meeste alledaagse modellen dezelfde functionaliteit als de speciale sportkleding. Dit geldt bijvoorbeeld voor vochtregulatie en ademend vermogen.

Tijdens het sporten, thuis, in je vrije tijd, altijd!

Nike Sportswear is een betrouwbare keuze bij vrijwel elke gelegenheid die vraagt ??om een ??casual kledingstijl. We beschikken over modellen voor elk geslacht en voor elke leeftijd. Voel je lekker in de comfortabele schoenen en kleding en beweeg je vrij in elke richting. In tegenstelling tot de speciale mode voor atleten, hecht Nike groot belang aan een aantrekkelijk uiterlijk in het ontwerp van zijn vrijetijdskleding. Daarom kun je uit veel verschillende modellen de producten kiezen die jij persoonlijk het leukst vindt.