On

  • Sneakers
  • Kleding

Het begon met de droom van een wolkachtige loop - maar het eindigt niet met een loper evolutie. On brengt loopcomfort naar een nieuw niveau. Meer informatie!

  • NIEUWSTE
101 resultaten
https://image.keller-sports.com/storage/common/99/2F/992F1EC9CD03D45B7BA84B6E455F9211.jpg
ONTDEK NU

THE ROGER ADVANTAGE

THE ROGER ADVANTAGE

Gemaakt in samenwerking met de maestro zelf, THE ROGER is indrukwekkend omdat het eruitziet als een winnaar. Strakke lijnen en ultrazacht, mat kunstleer geven deze sobere schoen een minimalistische, door tennis geïnspireerde look.

ON

THE ROGER is een moderne aanvulling op elke stijl. Bovendien scoort het punten met zijn aangename demping en biedt het maximaal comfort. Wedden dat deze atletische schoen je onmisbare dagelijkse metgezel wordt dankzij zijn fraaie uiterlijk?

Hoe kenmerkend is de unieke technologie van deze schoen?

Je ziet ze niet, maar je voelt de verborgen CloudTec® elementen meteen. Ze zorgen ervoor dat je voelt alsof je op wolken loopt en zijn dus ook in deze ongelooflijk veelzijdige en comfortabele sneaker toegepast. Het spel van Roger zit bomvol energie, en zo heeft On deze schoen ook gemaakt. Zoals elke On-schoen verbergt hij een aangepaste, voortstuwende Speedboard® voor een soepele rolbeweging en een efficiëntere energie-omzetting. Eindeloze energie, de hele dag door. Het visgraatpatroon op de zool geeft je bovendien grip op elke ondergrond.

THE DETAILS MAKE THE DESIGN.

Wat maakt het bovenwerk speciaal?

Het subtiele bovenwerk geeft een Zwitserse draai aan het silhouet van deze tennissneaker. Het verbergt een binnensokconstructie voor een comfortabele pasvorm waardoor je hem dagelijks kunt dragen. De gazen lip en veterlussen geven de schoen een prestatiegericht gevoel. 'Advantage' voor jou.

ADVANTAGE YOU.

"Ik ben er trots op dat ik heb meegewerkt aan de creatie van THE ROGER, het is de meest comfortabele tennissneaker die je ooit zult dragen." - Roger Federer

ON

THE ROGER ADVANTAGE

DE DROOM OM OP WOLKEN TE RENNEN - ON VERTAALT ZICH NAAR DE WERKELIJKHEID

Op de een of andere manier zou de wolk, of in ieder geval zijn mythe, van de hemel naar de weg moeten kunnen worden getransporteerd. Zo dachten Olivier Bernhard, David Allemann en Caspar Coppetti - of misschien alleen maar op dezelfde manier. Een van hen, Bernhard, had al drie keer het wereldkampioenschap Duatlon gewonnen, plus een vreemde Ironman. De anderen, Allemann en Coppetti, waren meer geïnteresseerd in het technische gedeelte. Wolkenonderzoek vanuit twee perspectieven. Want met de oprichting van On in Zürich in 2010 planden de drie Zwitsers niets minder dan een lopersrevolutie. De nieuwe sneakers moesten zorgen voor het perfecte loopgevoel, terwijl de demping en het energieke afduwen moesten uitnodigen voor regelmatige, constructieve bijeenkomsten. Een run als op wolken. Dat was het idee - en uiteindelijk het resultaat. Omdat verschillende ISPO-prijzen en zelfs een revolutionaire certificering van de Wall Street Journal later, levert On vandaag eigenlijk een schoen die dicht bij het idee van de wolk als loopvlak komt.

Aan de ene kant is er de technologie. Het is zo effectief en innovatief dat het zich niet wil of moet verstoppen. Onder bijna elke On sneakers zie je rechthoekige kamers die samentrekken als je erop stapt, om kort daarna weer in hun oorspronkelijke vorm te willen terugkeren. Een geniale zet zet zet zich in voor het dagelijks gebruik. Aan de andere kant houdt On haar ontwerpen zo minimalistisch dat de lopers de lijn tussen stijl en functie vertroebelen; dat ze ook blijvend toestemming hebben gekregen om in de popcultuur en de straatstijl te verschijnen. On Schuhe was zelfs te gast op de cover van de Vanity Fair: toen Chivo Lubezki in 2016 zijn smoking opwaardeerde met On Clouds voor zijn Oscar shoot - de prijs die hij won voor zijn camerawerk in The Revenant.

Natuurlijk blijft het merk toch sportief. In 2017 heeft het een vluchtelingenteam uitgerust voor het wereldkampioenschap atletiek in Londen, en als mede-eigenaar maakt zelfs Roger Federer nu deel uit van het team. Nog één aspect. Immers, een van de Zwitsers zou al snel in gedachten komen als de elegantie op een gegeven moment zou streven naar een middenklasse naam. En de basis voor alles is altijd dit ongelooflijk comfortabele On Cloud demping.

ON PRODUCTEN: MATERIAALMIX MET HET OOG OP DUURZAAMHEID

Geen On-schoenen zonder dempende innovatie. Toch schakelt het vuur niet over naar de ontspanningsstand als de andere materialen worden aangetast. In de loop van de tijd heeft het bijvoorbeeld waterdichte schoenen, ontwikkeld zonder het ademend vermogen te vergeten. Wat voor On echter doorslaggevend is, is vooral de duurzaamheid. Polyester staat daarom meestal bovenaan de selectielijst, maar niet in zijn maagdelijke vorm. On maakt alleen gebruik van gerecycled polyester en polymadie. Daarnaast blijft Brand materialen uitproberen die niet van aardolie zijn gemaakt. Kunstmatig geproduceerde cellulose, bijvoorbeeld uit boomschors, ricinusolie of rietsuiker, vindt steeds vaker zijn weg naar de sneakers van Brand. En als het leer moet zijn, gebruikt On alleen de veganistische versie.

Dan blijven de chemicaliën over. Of ze verdwijnen. Sommige van hen, hoe dan ook. Om het milieu zo min mogelijk te belasten, gebruikt On een Restricted Substances List, die sommige chemicaliën volledig uitsluit of alleen toestaat om ze in sterk gereduceerde hoeveelheden te gebruiken. Dit alles leidt tot schoenen die visueel en technisch dicht bij de perfectie zitten. Schoenen die zich nooit laten verblinden door hun eigen exterieur en interieur en die ook hun omgeving in hun eigen verschijning opnemen.

COMFORT X DYNAMIEK - LOPERSSTIJL X STREETWEAR-ELEMENTEN

Speedboard™ en CloudTec™ leggen de basis. Letterlijk. On sneakers zijn ontworpen om u op elk gewenst moment in de glijmodus te zetten - of u nu een snelle run na het werk maakt, een marathon loopt of een ontspannen tochtje maakt naar de bar of het kantoor. Speedboard™ dient als een tussenzool die precies is afgestemd op het betreffende doel en volgt het rolgedrag van uw voet in plaats van iets te dicteren. Daaronder zitten de Clouds. Kleine wolkjes - of holle lichamen die samentrekken als je erop stapt en dan weer snel energie vrijmaken. Comfort ontmoet dynamiek.

De standaard wordt bepaald door de lowcut, runner stijl. Maar On heeft nooit veel nagedacht over conventies. Daarom heeft het merk ook hooggesneden versies van zijn sneakers ontwikkeld, waarbij de meer traditionele loperontwerpen zijn vervangen door een aanpak die geschikt is voor streetwear. Monochroom minimalisme hier, een kleurenpalet excursie als stijlvol contrast met het ingehouden silhouet daar - On loopschoenen domineren het hele spectrum.

EEN REVOLUTIE ALS BASIS VOOR DE EVOLUTIE: DE ON CLOUD

Als de geschiedenis begint met een revolutie, dan volstaat de evolutie - zonder natuurlijk te vervallen in zelfgenoegzaamheid. Toch is On Cloud, 's werelds lichtste, volledig gedempte loopschoen toen deze werd uitgebracht, nog steeds een van On's meest populaire lopers vandaag de dag. Het dient altijd als basis voor nieuwe modellen. Zo brengt de Cloud Edge het idee van de evolutie tot in de perfectie over en vertaalt het idee van de wolk in streetwear-formaat. De volgende stap: de Highcut versie van de On Cloud Edge. Roger Federer, de nieuwe mede-eigenaar, laat ook zijn eerste sneaker impressies achter. Met The Roger Centre Court combineert On de essentie van het spel van de Zwitserse speler met de elegantie van een minimalistische tennis sneaker. Iconisch potentieel!

ON RUNNING: PRESTATIES X ELEGANZ

De run als de oorsprong, maar nooit als het einde. In de sportschool of op de vlucht, met een legging, korte broek, capuchon of functionele tee, On Sneakers voelen zich natuurlijk bijzonder comfortabel. Maar met name de hi-cut modellen hebben het Zwitserse merk allang in een eigen niche in de streetwear geleid. Korte plus pastelsokken, een relaxte hoodie - dat is het!

ON SNEAKER COMBINEREN BIJ KELLER X

De sportieve uitstraling past bijzonder goed bij de producten. Maar wat een elegantie slaat nooit de deur in je gezicht dicht. Integendeel. Probeer bijvoorbeeld een On Cloud Hi Edge met creaties van Reebok x Victoria Beckham, die zich ook feilloos bewegen tussen prestaties en elegante verkeersgeschiktheid. Of combineer de sneakers van het Zwitserse merk met de hoodies, truien en shorts van Champion.