Pas Normal Studios

  • Kleding

Pas Normal Studios levert fiets- en vrijetijdskleding gemaakt in Denemarken - en opzettelijk met het obligate getrainde oog voor het nodige stijleffect en oog voor de natuur. Meer informatie!

  • NIEUWSTE
21 resultaten

Pas Normal Studios: fietskleding met Scandinavische stijl

Kopenhagen. Deense hoofdstad. Fiets kapitaal. De perfecte plek. Want in 2014 ging Pas Normal Studios (PAS) er aan de slag. Hun zelfopgelegde missie: fietskleding ontwikkelen die de perfectie benadert. Met de hulp van een andere Deense specialiteit, natuurlijk. Scandinavische stijl, minder cliché dan visueel zegel van kwaliteit. Dus PAS maakt niet alleen fiets slijtage. Het merk denkt mee met de visuele indruk. Wat vroeger uitsluitend functioneel was, moet esthetisch aantrekkelijk worden - zonder de functie te verwaarlozen. Daarom maakt het bedrijf minimalistische vrijetijdskleding op maat voor de after-work drink na de tour. Het grootste deel van de productie vindt plaats in Europa, met nauwe contacten met leveranciers en partners.

PAS: Functie X Stijl X Duurzaamheid

High-tech functie verpakt in een stijlvol uiterlijk. Dit is precies de licentie die Pas Normal Studios drukt. Het merk past pasvormen en stoffen precies aan de behoeften van motorrijders aan. Tegelijkertijd verlaat PAS de pure gebruikstunnel om de fietskledingindustrie te leiden, niet alleen in termen van functie. Het doel is ecologischer te werken. Om dit te bereiken doen de Denen onderzoek naar nieuwe, duurzamere oplossingen voor synthetische materialen en stellen zij een lijst van voorkeurmaterialen op. Waar mogelijk gebruikt PAS gerecycleerde stoffen en vermindert het actief de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen. Voor de casual collectie gebruikt het merk biologisch katoen en GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Dit schept een strak kader voor toeleveringsketen, ecologische voetafdruk en eerlijke arbeidsomstandigheden - en een derde dimensie naast stijl en functie.

Minimalisme voor fiets en na

Veel dingen op een nieuwe manier bedenken verleidt Pas Normale Systemen er niet toe minachtend naar de traditie te kijken. Het merk ziet zichzelf als onderdeel van de evolutionaire keten van de wielersport. Strakke sneden zijn standaard, gezien de bewezen weerstandsvermindering. Daarnaast zijn er patronen en kleuren die vooruitdenken naar de traditie. Pas Normal Studios baseert zijn stijlen op de huidige mode en streetwear, en vertaalt alles vervolgens visueel en qua kleur naar de fiets. Monochroom ziet er overheersend uit. De vrijetijdskleding is vaak versierd met discrete, soms opvallende prints die doen denken aan wielrennen, maar die ook een thuis vinden in de stad en rechtstreeks uit de streetwear lijken te komen.

PAS-fietskleding X PAS-casualwear

Functionele stijlen vormen de basis. In perfectie. PAS fietscollants bieden een strakke snit en functionele materialen, plus de karakteristieke merkopdruk. Dit dient ook als brug naar vrijetijdskleding. Dus na een snelle sprong onder de douche, gooi je gewoon het PAS t-shirt aan, houd je de koele bries buiten met het off-race jasje in relaxte Coach jas stijl, en even later proost je op de kilometers die je hebt afgelegd. Pas Normal Studios levert deze producten voor mannen en vrouwen:

  • Wielerjacks
  • Wielershort
  • Wielervesten
  • Sweatshirts
  • T-shirts en overhemden met lange mouwen
  • Fietsbroeken en fietskousen
  • Topjes en sportbeha's

Combineer Pas Normaal Studios vakkundig

Wanneer je op de fiets stapt, combineer je de PAS' maillots en fietsshirts met de bijpassende helm, of misschien een softshell. Als je door de stad naar een café of restaurant rolt, ligt de modewereld voor je open. T-shirts, longsleeves en petten van Pas Normal Studios harmoniëren met jeans en chino's, met het relaxte overhemd maar ook met de cross-body tas en het puffer jack: de vruchten van discrete casual stijlen.

PAS X POC X Vans

Lange tochten vragen om lichte bagage. Daarom draag je een POC-rugzak op je schouders bij de PAS-fietskleding, die net zo graag afziet van het opzichtige uiterlijk. Combineer de casual kleding van het merk met een ontspannen paar Vans - en sla een brug tussen fiets en skateboard. Je vindt dit allemaal bij Keller x.