Peak Performance

  • Kleding

"Topprestatie" is de Nederlandse vertaling van de merknaam "Peak Performance". En dat slaat de spijker op zijn kop. Meer informatie!

  • NIEUWSTE
64 resultaten
Peak Performance
RESET-FILTERS

HOE EEN NOODZAAK EEN DEUGD WERD

Het verhaal van Peak Performance begon met de ontevredenheid van drie jonge skiërs. Ze waren ontevreden over het bestaande assortiment skikleding en misten een aantal functies. De drie jonge atleten wilden coole, eenvoudige en praktische kleding hebben. In de Zweedse bergen gingen de mogulskiër van wereldklasse Stefan Engström, de ambitieuze ontwerper Christer Martensson en Peter Blom, hoofdredacteur van het grootste skitijdschrift van Zweden, op zoek naar een oplossing voor hun probleem. Kort daarna kwam de skiër en alpinist Jonas Ottosson bij het team. Ze ontwierpen de eerste kleding en introduceerden ze op de pistes. In het begin had de groep geen grote plannen. De functionele kleding was oorspronkelijk alleen bedoeld voor hunzelf en hun vrienden. Maar al snel kreeg de zelfgemaakte ski-mode jaloerse blikken en was er meer vraag.

PEAK PERFORMANCE - MET PASSIE VOOR HET DOEL

Peak Performance is in 1986 in de Zweedse wintersportgebied Are gemaakt met veel doorzettingsvermogen, geduld en enthousiasme. Vanaf het begin vonden de oprichters het vooral belangrijk om de juiste technische oplossingen en het juiste ontwerp te vinden. Toen ze over dit recept voor succes beschikten, ging het altijd bergopwaarts. Al snel waren er zoveel bestellingen dat de oprichters werknemers in dienst namen. Na slechts tien jaar was Peak Performance een groot bedrijf geworden. Het bedrijf had inmiddels een hoofdkantoor in Stockholm. Waarna de introductie van het merk in Japan volgde. Later opende het bedrijf een winkel in Dubai. In de loop van de tijd is het merk Peak Performance veranderd van een eenvoudig sportmodemerk in een levensstijl. De collecties worden voortdurend uitgebreid. Naast praktische ski-kleding, kwam er ook al snel zeer functionele golf-, hardloop- en mountainbike-mode.

SPORTKLEDING VAN PEAK PERFORMANCE

Meer dan drie decennia zijn verstreken en Peak Performance heeft inmiddels zijn eigen manier van leven gevormd. Actieve en dynamische jongeren behoren nog steeds tot de doelgroep van het label. Maar de tijd is veranderd en het leven gaat steeds sneller. Mensen voelen een verhoogd niveau van activiteit, niet alleen in de sport, maar ook in hun vrije tijd en op het werk. Peak Performance heeft deze tekenen van verandering herkend en heeft daarom dagelijkse sportkleding op de markt geïntroduceerd. Naast sporters zijn nu ook creatievelingen, professionals en vooral avonturiers trouwe klanten. De sportmode past perfect in een urban omgeving. Naast de hoge functionaliteit heeft de sportkleding een bovengemiddelde duurzaamheid. Dit geldt enerzijds voor de tijdloze ontwerpen en aan de andere kant voor de robuuste materiaalkwaliteit. Peak Performance wil dat je jarenlang kunt genieten van de merkkleding.

ONTDEK DE VOORDELEN VAN PEAK PERFORMANCE

In de mode van het Zweedse label toon je je persoonlijkheid. De sportkleding is eenvoudig maar ingenieus ontworpen. Subtiele blikvangers vangen het oog. Veel modellen vallen uitsluitend op op basis van hun duidelijke lijn- en vormtaal. De meeste modellen zijn relatief neutraal en daarom gemakkelijk te combineren. Je kunt ze heel goed gebruiken als basis. Kortom, de Peak Performance Sportswear is een uitstekende veelzijdige keuze. Het is leuk om door het assortiment van Keller x te bladeren en een of meerdere favoriete modellen te ontdekken.