Porter-Yoshida & Co.

  • Rugzak
  • Tassen

Een tas, een rugzak, een crossbody-tas als kunstwerk. Gemaakt met toewijding en oprecht Japans vakmanschap. Dit is wat PORTER-YOSHIDA & CO. Meer informatie!

  • NIEUWSTE
16 resultaten

PORTER-YOSHIDA & CO: ZAKPERFECTIE NA EEN PIJNLIJKE LES

Sommige lessen zijn pijnlijk, maar uiteindelijk zijn ze van onschatbare waarde. In 1923, op 17-jarige leeftijd, lagen veel dingen letterlijk in puin voor Kichizo Yoshida. Na de grote Kanto-aardbeving probeerde hij zoveel mogelijk uit zijn verwoeste huis te halen. Het enige wat overbleef was een touw. Kichizo Yoshida bond de uiteinden samen en hing alles wat hij kon dragen over zijn schouder. Niet praktisch. Instructief. Yoshida was er zeker van dat een tas vooral gebruikt moest worden om dingen te vervoeren. Een les voor de eeuwigheid. Slechts 12 jaar later, in Tokio, richtte hij Yoshida Kaban Seisakujo op, een zakvuur.

Hun doel: de tas als een tijdloze metgezel en een vast onderdeel van het leven. Een paar jaar later presenteerde Yoshida Co. de Elegant Bag, een uitbreidbare tas met rits, een nooit eerder geziene innovatie. Wat nog ontbrak was onverdeelde aandacht. In de jaren zestig van de vorige eeuw hadden maar weinig mensen een diepe liefde voor één merk ontdekt. Ga naar het warenhuis en zie wat u leuk vindt en wat past bij uw prijs. Zo is het gegaan. Totdat Kichizo Yoshida in 1962 PORTER-YOSHIDA & CO oprichtte. Met zijn eigen merk wilde Yoshida nu de klanten inzicht geven in het ambacht achter de producten. Een kompas voor een bijpassende tas en een hechte relatie moet het resultaat zijn. Het plan is uitgewerkt.

PORTER-YOSHIDA & CO bleven werken aan de perfecte dagelijkse metgezel met een voorliefde voor het nut en vestigden zich. Ook dankzij de TANKER. In 1983 werd het merk geïnspireerd door de Amerikaanse luchtmachtvliegtuigen. Militairen zoeken de reis. Dus het begon allemaal met duffels en schoudertassen. Vandaag de dag is de TANKER echter verkrijgbaar in ongeveer 60 verschillende stijlen. Het merk bleef zich uitbreiden. In 2009 werd Porter Girl toegevoegd aan de eigen vrouwenlijn van het merk. Ze hebben ook samengewerkt. Met Sony en Apple. Met andere modelabels zoals James Jarvis, Stone Island, M/M Paris en Off-White. Er ontstonden mode-iconen, maar uiteindelijk volgden ze altijd de les die Kichizo Yoshida in 1923 had geleerd. Want voor al hun stijl, voor al hun visuele perfectie zijn tassen nog steeds in de eerste plaats ontworpen om dingen te vervoeren.

PORTER-YOSHIDA & CO: VAKMANSCHAP X LEDER X NYLON X CANVAS

Vakmanschap als het centrum van je eigen DNA. Om dit te behouden produceert PORTER-YOSHIDA & CO volgens de traditie in Japan, vertrouwend op een stam van ambachtslieden, en bouwt zo al tientallen jaren aan een eigen kwaliteitsstamboom. Een van hen is Soichi Inose, die al meer dan 50 jaar de lederen producten van PORTER-YOSHIDA maakt. Met liefde voor detail. Waar de "normale" lederen tas uit ongeveer 30 stuks bestaat, is de lederen rugzak die PORTER-YOSHIDA & CO in 2002 introduceerde, gemaakt van 80 stuks. Maar leer alleen is niet genoeg. Sommige TANKER-producten zijn bijvoorbeeld gebaseerd op een materiaal dat vergelijkbaar is met het materiaal dat wordt gebruikt voor vliegende jassen. Canvas en nylon worden ook gebruikt in PORTER-YOSHIDA & CO-producten.

HELDERE VORMEN X MONOCHROME ONTWERPEN X JAPANS VAKMANSCHAP

PORTER-YOSHIDA & CO artikelen hebben de perfectie in het schrijven. Sinds 2007 hebben immers verschillende tassen van het merk een "Good Design Award" gewonnen. De basis hiervoor is minimalisme. Duidelijke vormen, gekoppeld aan monochrome ontwerpen sieren de PORTER-YOSHIDA & CO tassen, rugzakken, cross-body tassen, weekenders en overnachters van het Japanse merk. Er worden ook zachte materialen en discreet geplaatste logoplakken gebruikt. Natuurlijk allemaal gemonteerd met de vriendelijke ondersteuning van volwassen Japans vakmanschap. Ritsen, extra zakken en riemen zijn zo geplaatst dat ze zowel functioneel als aantrekkelijk zijn. Zaksymbiose dicht bij de perfectie.

GEÏNSPIREERD DOOR HET PILOTENJACK - POPULAIRE PORTER-YOSHIDA & CO-STIJLEN

Een serie, geheel naar de smaak van Kichizo Yoshida. De tassen en rugzakken van TANKER, voor het eerst geïntroduceerd in 1983, behoren vandaag de dag nog steeds tot de populairste stijlen van het label. De militaire stijl is geïnspireerd op de MA-1 van de Amerikaanse luchtmacht en werkt tientallen jaren lang. Vooral omdat de katoen-nylon-polyester mix aangenaam zacht is, is elke tas mooi licht en toch altijd praktisch. Zoals vele PORTER-YOSHIDA & CO stijlen past elke TANKER perfect in de stad. Brand wil zich hier echter niet alleen in specialiseren. Daarom voelen EXTREME rugzakken en tassen dankzij hun functionaliteit goed aan op een buitenrit, maar met hun monochrome look en matte bovenkant zijn ze ook een geweldige streetwear-accessoire.

PORTER-YOSHIDA & CO - ALTIJD STIJLVOL UITGERUST

Waar u ook gaat, uw PORTER-YOSHIDA & CO-tas, de rugzak, de kruislingsrug moeten u praktisch vergezellen. Laptop. Kleding voor een ontspannen stedentrip. Uitrusting. U kunt alles in de ongedifferentieerde stijlen opbergen, altijd de juiste extra tas vinden - en de juiste outfit die erbij hoort. PORTER-YOSHIDA & CO producten zijn simpelweg te ongeduldig om de stilistische bijtreflex te activeren. Daarom passen zowel de slanke als de relaxte jeans, de chino als de korte broek. Leder of koetsjas? Shirt of thee? Vacht of trenchcoat? PORTER-YOSHIDA & CO zakken zijn altijd klaar om te gaan.

VANS ODER AIR JORDAN 1 X PORTER-YOSHIDA CO. – BEI KELLER X

Het traditionele duet speelt zelden luider. Hier de minimalistische militaire tas van een bijna honderd jaar oude Japanse tassenmaker, daar de eerste sneaker van de meest legendarische basketbalspeler in de geschiedenis. Een schoen die tegelijkertijd de basislijnen van het sneakerspel tekende. PORTER-YOSHIDA & CO ontmoet Air Jordan 1, waarbij het minimalisme van de tassen wordt gebruikt om ze te combineren met een monochroom of meerkleurig bovenstuk, met laag- of hooggesneden silhouetten. Of je kunt naar Keller x's PORTER-YOSHIDA & CO shop gaan en een van de beroemde skatestijlen van Vans ophalen om mee te nemen in je Japanse rugzak.