PUMA RS-X

Een eerbetoon aan het verleden dat meer dan comfortabel is in het heden: met de RS-X herleeft Puma zijn legendarische dempingstechnologie uit de jaren tachtig van de vorige eeuw, bewust en opzettelijk tot het uiterste gedreven met behulp van een Chunky-silhouet en opvallende Colorways. Verleden ontmoet heden, ontmoet comfort, ontmoet een goede dosis stijl... Lees meer!

  • NIEUWSTE
14 resultaten
CLOSE

Geslacht

MERK (1)

MAAT

De Puma RS-X

De jaren '80 zullen waarschijnlijk niet de geschiedenis ingaan als een decennium van understatement. In Miami combineerden Crocket en Tubbs linnen kostuums met opgerolde mouwen met overhemden in verschillende pasteltinten. Kapsels groeiden soms tot aan het plafond en Madonna's outfits streefden zichtbaar naar minimalisme. Opvallend zijn maakte er deel van uit.

Zelfs voor Puma – en op een of andere manier niet. Want in plaats van hun nieuwe dempingstechnologie zo hoogdravend mogelijk te verpakken, concentreerde het merk zich op twee letters. R ontmoette S, en het Running System was klaar. Een naam als een verkeersbord: praktisch, baanbrekend, maar niet echt spannend. Toch was deze polyurethaan demping zo ongelooflijk comfortabel voor jaren '80 omstandigheden dat het eigenlijk elke vonk van aandacht verdiende. Een kuuroord weekend voor je voeten!

Tegelijkertijd heeft comfort natuurlijk ruimte nodig, wat op zijn beurt de roep om aandacht doet kriebelen en de tussenzool aanzienlijk doet opzwellen. En een dikke tussenzool ziet er natuurlijk het beste uit rond een Chunky Sneaker. Daarom heeft Puma zijn ooit revolutionaire dempingstechnologie en de RS-serie nieuw leven ingeblazen met een in het oog springende schoen. Ondanks de onmiskenbare Runner Connection is de Puma RS-X Reinvention, de eerste versie van de RS-X, prachtig in het oog springend - en volledig bewust. Omdat de "X" ook zijn doel bereikt.

Het staat voor extreem en geeft dus de richting aan die de sneaker op een bepaald moment moet volgen. Vooral omdat heldere, kleurrijke Colorways het silhouet ook nog eens in elke gezichtshoek duwen. Soms lijkt het zelfs alsof de afzonderlijke kleuren in verschillende lagen zijn aangebracht, wat weer een zeer unieke uitstraling bevordert. Daarnaast werkt Puma samen met spellenfabrikant Hasbro, Hot Wheels en zelfs Mercedes om nog meer opvallende en unieke speciale edities van de RS-X te maken. En net als in de jaren '80 kijkt het understatement alleen nog maar van een veilige afstand.

Kenmerken van de Puma RS-X

Het meest opvallende detail van de Puma RS-X - en daarom terecht - is de tussenzool. Eens een innovatie, biedt de RS demping nog steeds maximaal comfort voor ontspannen uitstapjes naar de barista, uw favoriete bar of een ontspannen diner met vrienden. Tegelijkertijd gaat de schoen tot het uiterste, alleen al vanwege zijn naam. Verschillende lagen. Een materiaalmix tussen gaas, leer en suède. Opvallende kleurstellingen. Puma combineert dit alles in de RS-X en biedt daarom de ene speciale editie na de andere aan. De Reinvention brengt de toenmalige première RS opnieuw uit, terwijl de RS-Tracks de muziek en de RS-Trophy de cultuur van onze tijd vieren. Maar er is meer aan de hand dan dat.

Extreem hoge drie: de RS-X³. Eén cijfer, en een reeds conventionele sneaker wordt nog intensiever tot het uiterste gedreven. Vooral wanneer u de RS-X³ Puzzle beveiligt. Als een puzzel lijkt het te bestaan uit verschillende lagen en kleuren, terwijl de RS-X Millennium zijn sympathie uitspreekt voor de technologische bloei van de jaren 2000 en de RS-X³ Luxe zich richt op de luxe van een lederen bovenstukje.

De sneaker heeft ook een midcut versie en natuurlijk een dames versie. De Puma RS-X Proto heeft een bijzonder duidelijke neiging tot extravagantie, met een zool die er - in de beste zin van het woord - wat clunkier uitziet, decoratieve naden die wat intenser opvallen, en kleurschakeringen die wat duidelijker lijken te schitteren.

Belangrijke feiten over de Puma RS-X

  • Originele naam: Puma RS-X Reinvention
  • Eerste uitgave: 2018
  • Originele kleur: Vet rood/wit/blauw
  • Prijsklasse: 50 tot ongeveer 120 €

Hoe kan de Puma RS-X worden gecombineerd?

Zodra u de conventie een vriendelijk duwtje in de rug wilt geven en deze vervolgens voor de nabije toekomst achter u wilt laten, maken onze Puma RS-X-aanbiedingen uw afscheid gemakkelijker. De stijlbreuk is hier een kwaliteitszegel, understatement een vage herinnering uit het verre verleden. Combineer de RS-X dus volgens uw eigen ideeën. De brede Chino, opgerold tot aan de enkels?

Met witte, misschien zelfs neon-sokken? Dat is het. De gebruikte jeans beneden, het relaxte T-shirt boven? Altijd. Ook de Crossbody-Bag, de Hoodie, de Crewneck passen perfect bij de producten uit onze Puma RS-X Shop. Wat de dames betreft trouwens, de monochrome, lange, wijdvertakte jurk. Je sneaker. Jouw keuze.

De Puma RS-X Store bij Keller x

Het uiterste kent niet alleen deze ene richting. Het duwt overal. Daarom vindt u in de Puma RS-X Sale bij Keller x geen enkele variant. Je hebt de keuze. Tussen RS-X3 Puzzle en Millennium. Tussen Proto en Midtop. Daarnaast vindt u alle kleurrijke, opvallende kleurschakeringen van de sneaker, plus natuurlijk eenvoudigere varianten met een neiging tot bijna monochroom. Kies uw Puma RS-X online en bestel hem comfortabel met een muisklik. Het is zo gemakkelijk om uw Puma RS-X te organiseren met Keller x.