Reebok

  • Sneakers
  • Kleding
  • Rugzak

Je kunt ze herkennen aan hun kenmerkende logo - Reebok schoenen. Overal waar je de rood gestreepte driehoek met Reebok-letters ziet, kun je er zeker van zijn dat je naar een modieuze streetwear sneaker kijkt. Meer informatie!

  • NIEUWSTE
116 resultaten
Reebok
RESET-FILTERS

YOUR TIME. YOUR LEGACY.

CLUB C LEGACY

Club C Legacy brengt rust in de stress van het dagelijkse leven. De campagne richt zich op drie jonge kunstenaars die ook in Hustle tijd voor zichzelf nemen om rust te vinden.

REEBOK

De Club C Legacy is het tweede iconische Reebok-silhouet dat wordt uitgebracht als onderdeel van het Write Your Legacy-platform. Dit platform moedigt iedereen aan zijn eigen persoonlijke erfenis, zijn Legacy, te schrijven door het heden vorm te geven, geïnspireerd door de wereld om hem heen.

Wat is de boodschap achter de Club C Legacy?

De Club C Legacy is ontworpen om de drager te inspireren om de rustige momenten in het leven op te merken en zichzelf de ruimte te geven om een nalatenschap te creëren. De campagne wil laten zien hoe belangrijk het is om in de drukte van alledag de tijd te nemen om je af te sluiten, je op jezelf te concentreren en je batterijen weer op te laden. Om de boodschap tot leven te brengen, zet Reebok drie "Classic Collaborators" uit verschillende delen van de wereld in de spotlights: Dan D'Lion, Awa, Ego Ella May. Deze jonge kunstenaars zijn actief op zoek naar rust in de chaos van het dagelijks leven om voor zichzelf een betere toekomst te creëren. Hoewel ze dit evenwicht op verschillende manieren vinden, hebben ze allemaal dezelfde focus: rustige momenten nemen en daarmee de ruimte om je nalatenschap te creëren.

YOUR TIME. YOUR LEGACY.

De Natural Dye kleding collectie

De campagne wordt afgerond met de Reebok Natural Dye Apparel-collectie. Een premium basis van best verkopende stijlen in Natural Earth Dye designs, gemaakt met natuurlijk voorkomende mineralen om een verwassen look te creëren. Ontworpen om een minimale impact op het milieu te hebben in vergelijking met synthetische kleurstoffen, bespaart Natural Dye water en energie en zorgt voor een betere sterkte van de stof. Na het ontginnen en drogen wordt elke minerale kleurstof geplet, gehamerd, gemalen of gebakken om een unieke kleur te verkrijgen.

THE DETAILS MAKE THE DESIGN

REEBOK

YOUR TIME. YOUR LEGACY.

REEBOK: SPORTARTIKELEN VAN EEN INNOVATIEF BEDRIJF

Reebok is gevestigd in Massachusetts en is de dochteronderneming van de Duitse sportartikelenfabrikant adidas. Het bedrijf produceert atletisch schoeisel, kleding en accessoires. Als wereldmarktleider is Reebok gespecialiseerd in ijshockeyuitrusting. De merknaam is afgeleid van het Afrikaans woord reebok, dat verwijst naar een soort antilope. De innovatieve uitvindingen van het merk hebben bijgedragen tot een revolutie op de markt van sportartikelen en hebben het merk internationale faam bezorgd.

EEN SPORTARTIKELENBEDRIJF MET BRITSE WORTELS

Het verhaal van Reebok begon eigenlijk in het Verenigd Koninkrijk in 1895, toen de familie Foster uit Bolton J.W. Foster and Sons oprichtte. In 1924 leverde het familiebedrijf loopschoenen aan atleten die deelnamen aan de Olympische Zomerspelen. In 1958 richtten twee van Foster's opvolgers een bedrijf op met de naam Reebok. Eenentwintig jaar later verwierf Paul Fireman, een Amerikaans staatsburger, de Noord-Amerikaanse distributierechten en begon hij de schoenen van het merk in de Verenigde Staten aan te bieden. Na het bedrijf van hand tot hand te hebben laten gaan, is Reebok International Limited nu een dochteronderneming van adidas en heeft het meer internationaal succes dan ooit.

WERELDBEROEMDE REEBOK PRESTATIES

Reebok staat bekend om zijn ingenieuze ideeën en feilloze gevoel voor trends. In 1982, op het hoogtepunt van de aerobicsrage, bracht de onderneming een freestyle loopschoen voor vrouwen op de markt. Het duurde niet lang voordat vrouwen het model droegen in de sportschool, op de atletiekbaan, en overal elders! Het mooie, comfortabele model volgde de mode van de jaren 80 en werd een zeer populaire streetstyle-schoen. Reebok bracht zowel low-top als high-top atletische modellen naar de gangpaden van schoenenwinkels over de hele wereld. De 1989 Pump-technologie van Reebok is legendarisch. Onder leiding van Paul Litchfield ontwierpen de technici van Reebok een schoen met een ingebouwde pomp die de luchtkamers in de schoen vulde zodat de schoen zich naar de vorm van de voet kon vormen. Atleten Michael Chang en Dee Brown waren helemaal weg van de pompmodellen.

VOOR MANNEN, VROUWEN EN KINDEREN - VOOR IEDEREEN!

Reebok schoenen zijn niet ontworpen voor een specifieke doelgroep. De reeks producten is perfect voor mensen van alle leeftijden en beide geslachten. Vereisten? Gewoon een behoefte aan comfort. Reebok schoenen zijn net zo geschikt voor sport als voor vrije tijd en dagelijks gebruik, dankzij hun uitstekende comfort en functionaliteit. Als je op je voeten werkt, zijn Reebok schoenen iets voor jou. Wij hebben een goed gesorteerde selectie en bieden u alle soorten innovatieve schoenen. Daaronder zijn tijdloze stijlen met de elegante touch die Reebok tot een internationale legende maakt. Wij werken onze selectie voortdurend bij, dus kom regelmatig terug bij Keller x en u zult zeker iets bijzonders vinden.