Reebok x Victoria Beckham

  • Sneakers
  • Kleding

High-Fashion vertaald naar het dagelijks leven, naar straat- en sportkleding. Trucje? Voor Reebox x Victoria Beckham het dagelijks werkende leven. Meer informatie!

  • NIEUWSTE
33 resultaten
Reebok x Victoria Beckham
RESET-FILTERS

DROP FIVE.

STREET AND BEYOND

Zoals in vorige seizoenen is elk model door Victoria Beckham zelf getest en gedragen. Haar visie van stijl, haar liefde voor sportkleding en de vele uren die ze in de sportschool doorbrengt worden weerspiegeld in elk stuk.

REEBOK X VICTORIA BECKHAM

Beckham's benadering als modeontwerper wordt daarna gecombineerd met de technologie en innovatie van Reebok. Het resultaat: hogeprestatiestukken die zowel op straat als in de sportschool - en daarbuiten - gedragen kunnen worden.

Wat is het verhaal achter de samenwerking tussen Reebok en Victoria Beckham?

Victoria Beckham heeft haar modelabel in 2008 opgericht, waarna het het hoogtepunt van modern minimalisme is geworden. Het wordt gevierd vanwege zijn veelzijdigheid, verfijndheid, en moeiteloze benadering voor de kleding van alle soorten vrouwen. De collectie begon in als een reeks strakke jurken die ontworpen zijn in de studio van Victoria in Londen. Nu omvat hij twee lijnen confectieproducten, schoeisel en accessoires, en een langetermijnpartnerschap met het fitness- en lifestylemerk Reebok. Elke collectie is gedurfd, intuïtief en geraffineerd , en toont het beste vakmanschap en de beste materialen. Het is een aanpassing van de persoonlijke stijl van Victoria aan de behoeften en verlanges van internationale vrouwen die zweren bij de kenmerkende, hoogwaardige kledingstukken van het merk. Een tijdloze benadering van moderniteit, ontworpen om je actieve levensstijl te benadrukken.

THE DETAILS MAKE THE DESIGN

Wat onderscheidt de speciale collecties?

Victoria Beckham is zelf een mode-icoon en creëert unieke looks voor Reebok die nieuw en opvallend zijn, zonder het eigenzinnige karakter van het merk te verliezen. Sportief, comfortabel, ongebruikelijk en trendy - dat is waar de Reebok-collecties met Victoria Beckham voor staan. Victoria Beckham herdefinieert vrouwelijkheid: door edgy pasvormen, mannelijke details en ongebruikelijke kleuren. Voor dit seizoen zetten sterke silhouetten de toon. Drop Four, de vierde collectie van Reebok x Victoria Beckham brengt strakke stijlen met scherpe doch subtiele merkaccenten. Voor Drop Four is de reeks geëvolueerd met nieuwe ribbels, die doen denken aan de versiering van vintagestukken.

"Reebok x Victoria Beckham gaat om kleren die me zelfverzekerd maken, maar waar ik niet te veel over na hoef te denken. Ik wil echte prestatiestukken voor de sportschool, die doordacht en zorgvuldig zijn ontworpen om aanpasbaar te zijn, en om met mij mee te bewegen voor alle facetten van mijn leven". — Victoria Beckham, creatief directeur

REEBOK X VICTORIA BECKHAM

DROP FIVE.

GEVOEL VAN EEN STIJLICOON X SPORTKLEDINGLEGENDE

Victoria Beckham heeft nooit beschuldigingen van gebrek aan elegantie hoeven te accepteren. Edelmoedig - ook "Posh" met plezier - maar toch, nooit opdringerig gekleed stapte ze en verscheen ze. Victoria Beckham cultiveert haar eigen stijl en deelt die uiteraard graag. Met de oprichting van haar eigen modelabel maakte ze haar gevoel voor modern minimalisme toegankelijk voor anderen. Jurken. Kleding voor het dagelijks leven. Schoenen. Accessoires. In haar Londense studio ontwerpen Victoria Beckham en haar team sinds 2008 dameskleding voor een licht glamoureuze uitstraling en voor een elegant dagelijks leven. Hoe dan ook, de grenzen zijn niet meer duidelijk getrokken. Een schot van glamour op straat. Een beetje ontspannen understatement voor het diner of voor het feest. Dus waarom zou je je settelen? Waarom niet samen met een sportmerk?

En met een die staat voor legendarische verschijningen in de vrouwelijke fitness scene sinds de jaren tachtig. Die daarom altijd op zoek is naar getuigenissen en gezichten van sterke vrouwen. Reebok ontmoette Victoria Beckham. Victoria Beckham ontmoette Reebok. De winnaar ben jij. Want merk en ontwerper vertalen Victoria Beckham's gevoel voor elegante eenvoud in een mix van sport en streetwear die u niet alleen naar de sportschool maar ook naar de stad brengt. Monochrome stijl ontmoet individuele snitten, plus leggings en trainingsbovenkanten, zelfs sneakers van Reebok x Victoria Beckham.  De samenwerking grijpt de hele stad aan en maakt er een modewandeling van. Inspiratie wordt geboden door de sportstijlen van de jaren '90 en de surfcultuur van Californië. De stijl is bepalend. De minimalist. De elegantie die vervaagt met het nutsbedrijf.

REEBOK X VICTORIA BECKHAM = FUNCTIE X ELEGANTIE X KWALITEIT

Schelp en kern als eenheid. Verplicht programma voor Victoria Beckham. Stijl en elegantie zijn dan ook slechts één kant van het spectrum. Ook het vakmanschap en de kwaliteit moeten bijblijven. Dus Reebok x Victoria Beckham gebruikt alleen hoogwaardige materialen voor zijn stijlen, die zijn ontworpen om u te begeleiden in uw dagelijks leven. Tees en hoodies van zuiver katoen zijn daarom net zo'n standaardonderdeel als leggings en sportbeha's van hoogwaardige synthetische vezels. Het resultaat is een kwartet van draagcomfort, stijl, elegantie en kwaliteit.

OVERMAATSE X LOGOAFDRUKKEN X MINIMALISME

Aan de middelbare school voor modeontwerp komt een einde als je een positieve indruk maakt door onopvallend te zijn - en Reebok x Victoria Beckham-artikelen doen dat bijna terloops. Monochrome theeën hebben een grote, maar nooit opdringerige Reebok-print op de achterkant. Hoodies sieren grote kappen, plus het vreemde, slim geplaatste logo. De snee? Graag overgedimensioneerd. Ook voor de militaire jassen. Het merk maakt de sporttops en leggings uit één stuk om het draagcomfort te verhogen door het weglaten van de naden. De sneakers zijn ook inbegrepen..

Ze zijn geïnspireerd op enkele van Reeboks eigen iconen, die doen denken aan de hooggesneden basketbal sneakers uit de jaren '80 en '90 en een discreet loperssilhouet. De rugzakken daarentegen zijn gebaseerd op een eenvoudige maar perfect gevormde buitenkant, in ingetogen zwart. Ze komen met net zoveel zakken als dat je goed uitgerust moet zijn op je weg door de stad of naar de sportschool. Met Reebok x Victoria Beckham producten zijn stijl en elegantie sowieso altijd bij u.

SNEAKERS EN OVERSIZED KLEDING VAN REEBOK X VICTORIA BECKHAM

Reebok sneakers passen altijd. De evolutie van Reebok x Vicoria Beckham is geen uitzondering. Vooral omdat het merk een monochroom lederen bovendeel combineert met enkele kleurrijke details en een mesh toebox. De toppen van het merk zijn net zo populair. Hoodies. theeën. Het maakt niet uit. Waar het om gaat is dat er nonchalante overmaatse sneden worden gemaakt die zowel in de sportschool als in het café passen. Ze stralen veel elegantie uit ondanks het comfort en balanceren het Kollabo logo perfect tussen spotlight en discrete terughoudendheid.

REEBOK X VICTORIA BECKHAM PRODUCTEN COMBINEREN

De brede capuchon aan de legging. De oversized thee over de korte lopersbroek. Met discrete sneakers. In principe kunt u zich met Apparel by Reebok x Victoria Beckham aankleden voor het dagelijkse leven tussen sport en stad. De militaire jassen van het merk gaan ook goed samen met chino of skinny jeans, de wijde tees ook met een relaxed gesneden rok - en je kunt ook een cross-body-tas van het merk aandoen.

SNEAKERBEDRIJF VOOR REEBOK X VICTORIA BECKHAM BIJ KELLER X

Reebok x Victoria Beckham voelt zich vooral thuis in de ping-pong tussen sport en mode, tussen functie en straatstijl - en daarin staat ze niet alleen. Vans cultiveert ook zijn wortels in de sport, maar kiest al lang voor een streetwear-aanpak. Reden te meer waarom de skateschoenen van het merk perfect passen bij de stijlen in de Reebok x Victoria Beckham winkel van Keller x. Of je combineert legging en hoodie van het label met de minimalistische, milieuvriendelijke sneakers van Veja.