Satisfy

  • Kleding
  • Accessoires

Wil je weten wat technologie, muziek en design met elkaar verbindt? Blader door het assortiment van het Satisfy Running label en u zult het antwoord op deze vraag vinden. De hardloopkleding van het Parijse modemerk is verfrissend anders dan de conventionele mainstream. Het dragen van Satisfy Running is cult! Als je ook gepassioneerd bent door hardlopen en je van je hipste kant wilt laten zien, moet je eens een kijkje nemen bij Keller x. Meer informatie!

  • NIEUWSTE
16 resultaten

PERFORMANCE ACTIVEWEAR-LABEL UIT PARIJS

De Franse hoofdstad is een wereldberoemde modestad. Dit geldt niet alleen voor extravagante catwalk-modellen, maar ook voor sportkleding. Het label Satisfy combineert zeer actuele trends met sport en zorgt ervoor dat je een blikvanger bent, zowel op de loopbaan als op het veld. De mode is geïnspireerd op Solo Long Run. De makers achter Satisfy Running zien dit als een transformatieve ervaring, maar ook als een verhoging naar een ander niveau van bewustzijn, weerspiegeld in het eigenzinnige ontwerp van de sportkleding. De hardloper ervaart een intense reflectie, een extatische toestand die hem naar een hoger niveau van creativiteit brengt. Het team van Satisfy noemt deze status "The High".

WAAROM IS DE SPORTKLEDING VAN SATISFY BIJZONDER

Achter het extravagante ontwerp staat "The High" als een essentialistische benadering van al het creatieve werk. De mode van Satisfy inspireert, maar leidt niet af en beperkt zich dus tot de essentie. Satisfy wijst een specifiek doel toe aan elke functie. Een kledingstuk dat niet geschikt is voor hardlopen, bestaat niet voor Satisfy. Alle modellen zijn ontworpen en geproduceerd in de Creative Studio in Parijs. De stoffen worden ofwel door de Fransen zelf ontwikkeld of zijn afkomstig van betrouwbare leveranciers. Het merk Satisfy staat voor technische hardloopkleding waarbij verschillende, positieve eigenschappen gecombineerd worden. Traditioneel vakmanschap gaat een symbiotische relatie aan met de hoogste verzorging, verfijning en luxe.

PRAKTISCH CHIC MET MAXIMALE FUNCTIONALITEIT

Dat de look niet alles is, weet de ontwerpers en productontwikkelaars van het merk Satisfy. Alle modellen zijn gemaakt van innovatieve materialen, ongeacht het optische ontwerp. Ademende en winddichte kleding is geschikt voor alle weersomstandigheden en zorgt voor perfecte prestaties tijdens het hardlopen. Je werkt je niet in het zweet en voelt je helemaal droog tijdens het rennen. Het zweet bereikt snel het textieloppervlak en verdampt vervolgens net zo snel in de lucht. Veel modellen van Satisfy zijn ook winddicht en hebben waterafstotende eigenschappen. Weersbestendigheid is een belangrijke voorwaarde voor een aangename hardlooptraining buitenshuis. Je bent tenslotte geen nonchalante hardloper die alleen gaat rennen als het mooi weer is, maar een ambitieuze sportfan die regelmatig traint om fit te blijven. Ook hierbij helpt Satisfy Running je.

VERANDER DE PERCEPTIE VAN HARDLOPEN

Satisfy's sportkleding is populair bij atleten in Europa, de Verenigde Staten, Canada, Azië en Australië. De technische hardloopkleding is op het hoogste creatieve en functionele niveau ontworpen door een multidisciplinair team en zal je helpen om je beste prestaties te behalen en ultiem plezier te beleven. Laat je verrassen door wat de ontwerpers van Satisfy inspireert en vind je favoriete hardloopkleding in ons assortiment!