Saturdays NYC

Twee rivieren, vijf stadsdelen, ontelbare wolkenkrabbers - en minstens evenveel trends. Iedereen die wel eens in New York City is geweest, weet hoe moeilijk het is om daar stijlaccenten te leggen. Of het nu in de metro is of op Rockaway Beach. Classy extravagantie, schreeuwend kleurrijke street style en casual hang-out outfits veranderen sneller dan de street food trends die zich van hieruit over de hele wereld verspreiden...

  • NIEUWSTE
65 resultaten
CLOSE

Geslacht

MERK (1)

MAAT

ZATERDAG NYC-ZATERDAG IN NEW YORK

Alles wat een beetje te snel-lebig voor de drie surf vrienden Colin Tunstall, Morgan Collett en Josh Rosen, die hun label op zaterdag NYC opgericht in 2009. Of ze dit deden op een zaterdag is niet overhandigd, maar ze hebben ook snel het New York-typische tempo aangepast. Dit is hoe het trio begon te verkopen klassieke surf accessoires, maar uitgebreid zijn bereik snel tot stilistisch evenwichtige kleding te maken.

Het is een hoop macht op Fifth Avenue, in de Metro op weg naar Downtown, of op het strand. Ondertussen, de portfolio van de zaterdagen NYC bevat aanbiedingen variërend van tassen en schoenen, door kaarsen, om te zonnebrillen. Gewoon alles wat kan scoren met eenvoudige elegantie. Volgens de modieuze verklaring van het oprichter trio: tegen de kleurrijke allergie en de snel veranderende trends in New York City een constante constante. Minimalisme. Zo schoon gaat de levensstijl vandaag. Bij Keller x koop je zaterdag NYC online-heel toevallig van de bank of van het strand. Hou je vast.

NATUURLIJK ZIJN ER OOK ZATERDAGEN NYC WINKELS

Zoals het is voor een succesvol bedrijf, zaterdag NYC exploiteert ook haar eigen winkels in de metropolen van deze wereld. Na de eerste zaterdag NYC winkel op de Big Apple-ondertussen, is er een tweede in de West Village naast de winkel in SoHo-verder geopend in andere wereldsteden. Ondertussen zijn er zaterdagen NYC dealers zelfs in Sydney, Tokyo-of thuis in de kelder x winkel.

Naast de klassieke letters in het logo verschijnt het symbool van de schuine streep in het ontwerp van het vuur altijd weer op en weer. Het siert talrijke zaterdagen NYC producten als een originele print, maar is ook alomtegenwoordig op de Instagram rekening van het merk. Spreken van Insta, het bedrijf is herhaaldelijk de oorsprong van haar oorsprong op een zelfverzekerde manier. Zowel de #Surfenand hun oorsprong uit de hoofdstad van de wereld domineren de feed van de New Yorker.

ZATERDAG NYC BEI KELLER X

Hun DNA kan het vuur na 10 jaar echter niet ontkennen. Alle zaterdagen NYC producten aangeboden in de kelder x winkel hebben een sportieve achtergrond. Echter, ze zijn nog beter geschikt voor de leaner, maar nog steeds stijlvolle verschijning in de stad. Met vrienden in het stadion of bij het winkelen met de vriendin. Spreken van winkelen: trui, terug en weer met zaterdag NYC kunstwerk op de rug, monochrome hoodies of shirts met een significante slash-print op de borst kunt u ook vinden bij Keller x.

Daarnaast hebben we Board en Badeshorts, Windbreaker en Longmouwen het merk te bieden. Fit, het dragen van comfort en stijl zijn altijd geschreven in het groot en het merk-eigen minimalisme domineert de It-Pieces als een protagonist zijn podium. Al deze producten, nieuwe stukken uit de huidige collectie kunt u hier vinden op de zaterdag NYC Shop.

ZATERDAG NYC-DE GOLF VAN GOEDE SMAAK

Met de opening van hun eerste winkel in de hip New York Neighborhood SoHo, de drie oprichters Tunstall, Collett en Rosen een teken. Ze maakten duidelijk waar ze naartoe gingen: hun levensstijl zou een combi van surfen, leven en werk in New York City moeten zijn. Tot op de dag van vandaag drukken ze hun liefde voor het surfen in al hun negen buitenposten in verschillende wereldmetropolen. Surfplanken en andere watersporten gebruiksvoorwerpen losser de sfeer in de vlaggenschip winkels, waar ze nog steeds worden aangeboden te koop. Maar meer dan dat. Een zaterdag NYC winkel is altijd ook espresso bar en plaats om te ontspannen-hebben de oprichters, maar een faible voor hoge kwaliteit en fair trade koffie en goede muziek. Dit is hoe de zaterdagen NYC biedt casual aanbiedingen en verwennerend zijn gehemelte en oren op de top van het.

ZATERDAG NYC-ALLES VOOR DE MAN

Ondertussen, de ondernemende makers achter het trend merk hebben zelfs uitgebreid hun product portfolio om verzorgingsproducten voor de man op te nemen. Naast zeep, haar gel, scheerschuim, en zelfs een verzorger dragen ook de karakteristieke schuine streep op hun verpakking. U kunt gretig zijn om te zien wat de New Yorkers blijven binnenvallen om nog meer stijlvolle mannelijke harten te veroveren in de toekomst.