The North Face

  • Sneakers
  • Slides
  • Kleding
  • Rugzak

Hoogwaardige afwerking en een modern design - koop stijlvolle sportkleding van The North Face nu online bij Keller x. Meer informatie!

  • NIEUWSTE
181 resultaten
The North Face
RESET-FILTERS
https://image.keller-sports.com/storage/common/D3/4B/D34BF9BBEBE1784E1F9CDC758B238440.jpg
SPORTCOLLECTIE

THE NORTH FACE

NAAR KELLER SPORTS

THE NORTH FACE: HET MERK VAN OUTDOOR ATLETEN EN STREETWEAR KRAAIACHTIGEN

De regen klettert. De wind fluit. De sneeuw kraakt. Maar je windbreaker houdt stand. Je zet de volgende stap en trotseert het weer - altijd en overal. Want slecht weer bestaat niet als je de juiste kleding draagt. Een missie die The North Face al sinds 1966 trouw is gebleven: buitensporters voorzien van de juiste uitrusting om de natuur - met al haar grillen - toegankelijk te houden - en deze te beschermen met duurzame productie.

THE NORTH FACE: EEN OUTDOORMERK VOOR HOOGTEJUNKIES

Zelfs het halfronde logo verraadt al veel over het sportmerk The North Face: het werd genoemd naar de koudste, meest onherbergzame helling van een berg. De reden: het label wil atleten in staat stellen outdooravonturen te beleven, ongeacht de omstandigheden die hen in de weg staan. De uitrusting van The North Face maakt het mogelijk: de hoogten van de Himalaya beklimmen. Een ultramarathon lopen. Grote muren beklimmen. Extreme sporten voor verslaafden aan de hoogte, voor wie het label uit San Francisco al sinds 1966 hoogwaardige bergsportkleding en -uitrusting maakt. San Francisco als geboorteplaats van een outdoormerk? Ja, zelfs in grote steden, in de buurt van stranden, zijn er bergsportfans - net als de twee oprichters van The North Face destijds waren.

THE NORTH FACE MANTRA: STOP NOOIT MET ONTDEKKEN

Dit is waarschijnlijk het geheim achter het succes van het legendarische outdoormerk: The North Face spirit gaat veel verder dan alleen het produceren van hoogwaardige, high-performance vrijetijdskleding. The North Face is ook actief en drijft atleten naar nieuwe hoogten. De mantra "Never Stop Exploring" is nog steeds de filosofie. Sinds de jaren zestig sponsort het label expedities naar ongerepte, onontgonnen hoeken van de aarde en ondersteunt het outdooratleten bij het verleggen van de grenzen van het mogelijke. In de jaren 80 introduceerde het merk ook skikleding in zijn assortiment - en werd met zijn pastel- en neonkleuren de hype onder stijlvolle sneeuwsporters. Een succes dat de bal aan het rollen bracht.

Vanaf de jaren negentig kwam er sportkleding voor rugzaktoeristen, trailrunners, hikers en andere outdooravonturiers met de lancering van de gehypete Tekware-collectie. Talloze sterren zoals hiking legende Hans Solo, extreme ski atleten zoals Leo Slemett, Sam Anthamatten of Markus Eder en trail runner Hillary Allen dragen het hemisferische logo met trots.

DUURZAME PRODUCTIE BIJ THE NORTH FACE

The North Face ziet zijn missie echter niet alleen in het motiveren van mensen om de natuur te verkennen. Natuurbehoud en dus duurzame productie is onderdeel van de merkfilosofie. In het huidige Zwitserse hoofdkantoor wordt de elektriciteit uitsluitend uit hernieuwbare bronnen gehaald. Met initiatieven zoals de Responsible Down Standard, Clothes the Loop kleding en een schoenenrecyclingprogramma heeft het merk voorbeeldige duurzaamheidsstrategieën gelanceerd. Klimaatveranderingsinitiatieven zoals "Hot Planet / Cool Athletes" met The North Face Ambassadors wakkeren ook het bewustzijn van natuurbehoud aan. In hun producten worden ook duurzame materialen gebruikt. In plaats van echt dons wordt bijvoorbeeld een revolutionair synthetisch alternatief van Primalift gebruikt, - thermobalance isolatietechnologie. Ronde synthetische Primaloft-vezels bootsen dons na en slaan warmte op in kleine open ruimtes.

THE NORTH FACE FUNCTIONALITEIT MET STREETSTYLE-FACTOR

Bijna 50 jaar na de oprichting groeit het label volgens zijn slogan "Never Stop Exploring" over de eigen grenzen heen en verovert het ook de streetwearmarkt. Athleisure - het huidige buzzword voor stijlvolle functionele kleding in het dagelijks leven - past The North Face als een handschoen. Naast hoogwaardige outdooronderdelen zijn er nu ook stukken in het assortiment die zelfs bij modeverslaafden de hartslag doen stijgen - ver verwijderd van extreme sporten. Eerst en vooral; The North Face - 92 Rage Collection: de rebelse streetwear stukken grijpen terug naar de wilde boarder geest van de jaren '90 en maken gebruik van felle kleuren, oversized cuts en opvallende retro prints. The North Face 92 Rage Fleece Pants in colour block design - to die for. De Base Camp Slides II schreeuwen erom om je outfit een vleugje athleisure te geven. Een authentieke samensmelting van The North Face's kerncompetentie en hedendaagse streetstyle trends - geïnspireerd door sneeuwsport, ontworpen voor fashion fanaten. Geïnteresseerd? Wij denken van wel. En daarom zijn de hotste stukken nu verkrijgbaar in onze innovatieve Keller x-lijn. Ga ze halen - en stop nooit met ontdekken.